روحانی در چهاردهمین جشنواره ملی شهید رجایی: امروز نه روز گِله است، نه روز رقابت و نه روز انتقام/جناح


رئیس جمهور گفت: امروز دشمنی جز آمریکا, رژیم صهیونیستی و اذنابشان نداریم؛ نه چپ دشمن ماست و نه راست.

امروز نه روز گِله است، نه روز رقابت و نه روز انتقام/جناحی فکر نکند که اگر علیه دولت گفت، محبوب می‌شود/می‌دانیم مردم در سختی هستند حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در چهاردهمین جشنواره ملی شهید رجایی که امروز (شنبه 17 شهریور) در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: امروز دشمنی جز آمریکا, رژیم صهیونیستی و اذنابشان نداریم؛ نه چپ دشمن ماست و نه راست؛ نمی‌شود به خاطر شرایط سخت, از اهدافمان عقب‌نشینی کنیم.

رئیس جمهور افزود: ما می‌دانیم مردم در سختی هستند و زمان جنگ است، باید امروز آستین ها را بالا بزنیم و با تمام قدرت برای خدمت مردم و کشور بسیج شویم.

وی با گرامیداشت هفدهم شهریورماه، این روز را روز ایثار، فداکاری و ایستادگی مردم توصیف کرد و گفت: در این روز همه مردم فداکاری به خرج دادند و روزهای اولیه ماه شوال سال 1357 در حافظه تاریخی مردم ثبت شده است و اگر آن روزهای ایستادگی، مقاومت و ایثار مردم نبود، بدون تردید هدف بلند ملت ایران در دستیابی به استقلال، آزادی، جمهوریت و اسلامیت امکان‌پذیر نمی‌شد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه برای دستیابی به اهداف بلند در زندگی باید بهای آن پرداخته شود، گفت: ملتی نمی‌تواند از گردنه‌های صعب و دشوار عبور کرده و به هدف بلند ملی خود نایل شود مگر آنکه آن ملت بهای آن را پرداخت کند و این چیزی است که تاریخ در زندگی انبیاء هم آن را به ما گوشزد می‌کند و پیروزی ملت‌های بزرگ در طول تاریخ نیز همواره چنین بوده است.

 روحانی با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس روزهای شیرین و همچنین روزهای سخت و دشواری را شاهد بودیم، گفت: در خرداد سال 61 پیروزی بزرگ رزمندگان در آزادی خرمشهر و آن شادمانی عمومی رقم خورد، اما بعد از آن شاید به فاصله یک ماه در علمیات رمضان و پس از آن در والفجر مقدماتی و نیز والفجر یک، دچار مشکل شدیم ولی در زمستان سال 62 عملیات موفق و مهم خیبر را رقم زدیم که به فتح جزایر مجنون منتهی شد.

رئیس جمهور، شهیدان رجایی و باهنر را بهترین الگو برای دولتمردان دانست و با بیان اینکه امروز روز گله، رقابت و انتقام نیست و ما در میدان مبارزه هستیم، تصریح کرد: امروز روز آزمایش ملی ما است و جنگ، جنگ اقتصادی و تبلیغاتی است و دولت در صف مقدم این جنگ است و باید با تمام قدرت در مسیر خدمت به کشور و رفع مشکلات مردم بسیج شویم.

وی اضافه کرد: بعد از عملیات خیبر بار دیگر دچار مشکل شدیم و فشار زیادی به رزمندگان وارد گردید و همه امیدمان این بود که در عملیات بعد اوضاع موجود را جبران کنیم، اما در این عملیات هم موفقیت ما ناقص بود به گونه‌ای که امام راحل دلداری داده و در مقابل واژه شکست از عدم الفتح استفاده کردند.

 روحانی تصریح کرد: وقتی در یک ماه و یا حتی یک سال دچار سختی و مشکلات شدیم و راه سختی پیش روی ما قرار گرفت نمی‌توان از اهداف خود عقب‌نشینی کرده و امیدمان متزلزل شود و باید قبول کنیم که زندگی با فراز و نشیب مواجه است. همچنان که در جریان نهضت اسلامی هم روزهای سخت و تاریکی داشتیم اما در نهایت به پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی منتهی گردید.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود شهیدان رجایی و باهنر را بهترین الگو و اسوه توصیف کرد و اظهار داشت: این شهیدان بزرگوار مخصوص شهید رجایی، روزهای بسیار سختی را پشت سر گذاشتند. در سال 59 اگر چه شهید رجایی نخست وزیر بود، اما از طرفی با مشکلاتی در درون دستگاه اجرایی مواجه بود. از طرفی در داخل نیروهای مسلح و از طرف دیگر با مشکلات جنگ تحمیلی و نیز با کشتار مردم در کوچه و خیابان از طرف گروهک‌های ضدانقلاب مواجه بود.

روحانی خاطر نشان کرد: به رغم مشکلاتی که در آن دوران با آن مواجه بودیم و هر روز عزیزی را از دست می‌دادیم، مردم نه تنها دچار ترس نشده و عقب‌نشینی نکردند، بلکه با روحیه قوی ایستادگی کرده و از آن شرایط عبور کردیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: مگر ملت ایران ملتی است که در برابر فشار یک گروه حاکم جدید در کاخ سفید که خودشان هم نمی‌دانند چه می‌گویند و چه کار می‌کنند و با همه درگیر هستند، دچار هراس می‌شوند؟

وی اضافه کرد: گروه جدیدی که در کاخ سفید مستقر شدند نه تنها با نظام جمهوری اسلامی ایران بلکه با دوستان قدیمی و سنتی‌شان و با کشورهایی که با آنها روابط اقتصادی بالا دارند، نیز دچار درگیری هستند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: آنها از یک طرف ملت ایران را تحت فشار قرار می‌دهند و از طرف دیگر از طرق مختلف پیغام مذاکره می‌فرستند در این شرایط قسم حضرت عباس را قبول کنیم یا دم خروس را؟ پیغام و نرمش در پیام‌تان را ببینیم یا عمل ددمنشانه‌تان را ملاک قرار دهیم؟

روحانی گفت: کسی فکر نکند با علیه دولت سخن گفتن محبوب می شود و مردم به افراد غیور احترام می کنند نه کسانی که هنگام رویارویی پشت دولت را خالی می کنند.

روحانی خطاب به سردمداران کاخ سفید، گفت: اگر راست می‌گویید و دوستدار ملت ایران هستید چرا می‌خواهید به زندگی مردم ایران فشار وارد سازید. اگر تصور می‌کنید با فشار و اقدامات شما مردم به خیابان‌ها آمده و دستان خود را به نشانه تسلیم در مقابل آمریکا و کاخ سفید بالا می‌برند در خطا و اشتباه هستید.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه دولت در صف مقدم جنگ اقتصادی قرار دارد، اظهار داشت: در این شرایط همه احزاب‌، گروه‌ها، قوا و ارگان‌های مختلف بدانند که امروز نه روز گله‌مندی، نه روز رقابت و نه خدای ناکرده روز انتقام است، چرا که همه در میدان مبارزه قرار داریم.

روحانی خاطر نشان کرد: در دوران دفاع مقدس اگر به فرض بین سپاه و ارتش در مساله ای اختلاف نظر و سلیقه‌ای بود، اما زمانی که عملیات شروع می‌شد، ولو اینکه آن را سپاه انجام می داد، در این شرایط ارتش نمی‌گفت که چون در قرارگاه با آن عملیات مخالفت کرده پس همکاری نمی‌کند، بلکه با تمام توان و قوا از عملیات انجام شده پشتیبانی می‌کرد.

رئیس جمهور تأکید کرد: زمانی که جنگ شروع شد، اختلاف‌نظر و اختلاف سلیقه معنا ندارد و باید همه در کنار هم و پشتیبان یکدیگر باشند.

روحانی در ادامه با اشاره به اینکه پس از حضور و سخنرانی در مجلس شورای اسلامی، نامه‌ای دریافت کرده که در آن توصیه شده که ای کاش در آن جلسه چنین و چنان سخن می‌گفتی، اظهار داشت: در پاسخ به این نامه اعلام کردم که همه حرف‌های شما درست است، اما اینها برای شرایط صلح می‌باشد و اگر چنین شرایطی بود و دشمن به میدان نیامده و آمریکا شمشیر را از غلاف بیرون نیاورده بود، قطعاً به گونه دیگری سخن می‌گفتم، اما امروز روز جنگ با دشمن است و همه باید با انسجام و یکدلی در کنار یکدیگر باشیم. امروز مجلس، دولت و قوه قضائیه با هم هستند.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز روز جنگ با دشمن است, گفت: ممکن است با عده‌ای اختلاف سلیقه داشته باشیم و در انتخابات با یکدیگر رقابت کرده باشیم؛ اما اکنون این مسائل به پایان رسیده و مجلس و دولت در کنار یکدیگر قرار دارند.

رئیس جمهور کشورمان تصریح کرد: قوه قضائیه در کنار دو قوه دیگر قرار دارد و ارکان دیگر نظام در کنار ما هستند، بیانات پنجشنبه مقام معظم رهبری را باید یکبار دیگر مرور کنیم. ایشان جمله مهمی گفتند و فرمودند که در روز سخت هیچ‌کس حق ندارد پشت دولت را خالی کند.

رئیس قوه مجریه ادامه داد: مردانگی، مروت، اخلاق و منافع ملی اقتضاء می‌کند که در کنار یکدیگر باشیم و یکدیگر را یاری کرده و پشتوانه هم باشیم.

وی گفت: دولت که نمی‌تواند از یک طرف با آمریکا مبارزه کند و از سوی دیگر حواسش را به جناح‌های راست و چپ جمع کند، در سه جبهه که دولت نمی‌تواند بجنگد. امروز  آمریکا و رژیم صهیونیستی روبروی دولت قرار گرفته‌اند و راست و چپ به عنوان دو جناح حامی ما در این میدان باشند؛  اگر بخواهم به راست و چپ پاسخگو باشم به جایی نخواهیم رسید.

روحانی ادامه داد: بنده درک می‌کنم که سال دیگر انتخابات است و تاکنون هم در ۵ دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کرده‌ام و این شرایط انتخاباتی را درک می‌کنم، اما اکنون باید همه چیز را کنار بگذاریم.

وی گفت: درک می‌کنم که امروز کارمندان دولت در فشار اقتصادی و معیشتی قرار دارند، چرا که حقوق ثابتی دارند و هر چه فشار اقتصادی بیشتر شود، حقوق‌بگیران ثابت تحت فشار بیشتری قرار خواهند گرفت.

روحانی افزود: این مسئله به آن معنا نیست که مسئولان رده بالای اجرایی کشور به فکر کارمند‌ها نباشند، بلکه باید به حمایت آن‌ها بپردازند، تقریبا همه هفته گذشته ما تا شب پنجشنبه بخش بزرگی از بحث‌های خود را به چگونه اجرایی کردن بسته‌های حمایتی اختصاص دادیم.

رئیس جمهور کشورمان اظهار کرد: ما می‌دانیم مردم در سختی هستند. مردم ما باید احساس کنند حالا که فشار وجود دارد، اگر به اداره‌ای مراجعه می‌کنند، کار آن‌ها از سال ۹۶ زودتر حل می‌شود و احترام‌شان در ادارات دولتی بیشتر شده است.

رئیس قوه مجریه خاطرنشان کرد: همه نامه‌های اداری باید مهر و تاریخ بخورد، اگر خدمات در استان‌ها متفاوت صورت گرفت، اعلام کنید تا استاندار و فرماندار‌ها مورد تشویق قرار بگیرند.

وی گفت: ما باید زمان خدمت‌رسانی را کوتاه و دقیق کنیم و اگر مهر و یا امضایی در دست داریم فکر نکنیم که قدرتی در اختیار ماست و سر مراجعه کننده منت بگذاریم.

روحانی بیان کرد: سر مردم منت نگذاریم، آن‌ها آقا و ولی نعمت ما هستند و ما نیز خادمان آن‌ها هستیم، لذا اشکالی ندارد اگر یک مراجعه کننده برای دریافت مهر و امضاء مراجعه کرد برای وی یک نیم خیز انجام دهیم.وی ادامه داد: بگذارید مردم احساس کنند که ما خدمتگزار آن‌ها هستیم.

رئیس قوه مجریه گفت: دولت الکترونیک شفافیت می‌سازد و امروز در بازار ارز التهابات زیادی مشاهده می‌کنیم، اما بنده به عنوان رئیس دولت امروز اعلام می‌کنم که بسیاری از التهابات داخلی است. به عنوان مثال صادرکننده‌ای که باید ارز خود را امروز در اختیار سامانه نیما قرار بدهد 48 ساعت صبر می‌کند و بنده نمی‌خواهم دلیل آن را اینجا اعلام کنم.

وی افزود: این کار خیانت به کشور است و بنده دیروز به یکی از مسئولین گفتم که اگر کسی این کار را کرد، در قدم اول وی را عزل کرده و پس از آن به دادگاه معرفی کنید، چرا این کارها را انجام می‌دهید؟ برای آنکه شرکت‌تان امتیاز بگیرد؟

روحانی تصریح کرد: شما به خاطر سهم خودتان به ملت ایران ضربه می‌زنید؟ ما 40 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داریم که حدود 6 ماه از سال سپری شده و باید 20 میلیارد دلار از این رقم به بانک مرکزی و سامانه نیما انتقال می‌یافته، اما چقدر از آن انتقال یافت؟ این را هم می‌خواهید به گردن آمریکا بیندازید؟

رئیس جمهور کشورمان افزود: این هم تقصیر رژیم صهیونیستی است؟ البته آنها جنایتکار هستند و ضربه‌های بسیاری به ما زده و می‌زنند، اما خودمان چطور؟ ما چه کرده‌ایم؟ بنده از سازمان امور اداری و استخدامی می‌خواهم که یک معیار بزرگ برای همه وزارتخانه‌ها و شرکت‌ها به منظور زمان تحویل ارز صادراتی مشخص کنند.

رئیس قوه مجریه بیان کرد: باید کسانی که ارز خود را زودتر ارائه می‌کنند را تشویق و کسانی که عکس این عمل را انجام می‌دهند، تنبیه کنیم. اگر دولت الکترونیک ما تکمیل بود همه این مشکلات حل می‌شد و نیازی نبود که بنده این مسائل را با ناراحتی بیان کنم.

وی یادآور شد: اگر دولت کاملا الکترونیک بود، مشخص می‌شد که اجناس کی تولید می‌شوند، به کجا صادر می‌شوند و کی پول‌های حاصل از آنها دریافت می‌شود.

روحانی گفت: آقای جهرمی و تمامی وزارتخانه‌ها باید تلاش کنند تا دولت الکترونیک به صورت کامل اجرایی شود.

رئیس جمهور کشورمان افزود: شما مصرف نرمال دارو را با کشورهای دیگر دنیا مقایسه کنید، چقدر مصرف آنتی بیوتیک داریم؟ دنیا چقدر این دارو را مصرف می‌کند؟

روحانی ادامه داد: اگر دولت الکترونیک کامل باشد مشخص می‌شود که یک بیمار در طول سال چقدر آنتی بیوتیک مصرف می‌کند. با دولت الکترونیک و شفافیت می‌توان بسیاری از مسائل را حل کرد.

رئیس جمهور کشورمان افزود: به هر اداره یا هر ارگانی که مراجعه می‌کنیم از ما 10 فتوکپی شناسنامه می‌خواهند پس برای چه کارت ملی را باب کرده‌ایم؟ باید با کارت ملی همه مسائل دیده شود. اما جالب است که باز کپی همین کارت را هم می‌خواهند و دوطرفش را هم می‌خواهند.

رئیس قوه مجریه خاطرنشان کرد: وضعیت به نحوی است که هر کسی باید یک چمدان کپی شناسنامه و مدارک با خود حمل کند، چرا دستورالعمل صادر نمی‌کنید؟ چرا مدارک اضافی از مردم می‌خواهید؟ چقدر باید مردم کپی بگیرند؟ چندبار باید در زندگی‌شان این کار را انجام دهند؟

وی ادامه داد: باید زنان و جوانان پشت میزهای مدیریتی قرار بگیرند، اگر می‌خواهیم از بانوان در امور مدیریتی استفاده نکنیم پس نعوذ بالله آنها را از دانشگاه نیز محروم کنیم، چرا که در چنین شرایطی تنها دیپلم برای آنها کافی است.

روحانی گفت: زن همانند مرد است و ما باید فیتیله مرد‌سالاری را در ذهن خود پایین بکشیم، چرا که بانوان همانند آقایان در فهم، درک، دانش، علم ، مدیریت، کار و هنر توانایی دارند و در برخی امور حتی بهتر از آنها عمل می‌کنند.

رئیس جمهور کشورمان بیان کرد: جوان‌ها را باید به میدان بیاوریم و ما تا پایان این دولت باید کاری کنیم که سن مدیریت به طور متوسط 8 سال کاهش پیدا کند. اینکه 30 درصد مدیریت کشور را در اختیار خانم‌ها قرار دهیم بسیار امر مثبتی تلقی می‌شود، چرا که در پیشگاه خداوند زن و مرد یکی هستند.

رئیس قوه مجریه ادامه داد: نامه‌ای را در ابتدای جلسه به بنده دادند که طی آمارهای آن 174 زن در دولت انتصاب پیدا کرده‌اند و در حال حاضر 28 معاون وزیر طی یکسال اخیر در 15 دستگاه اجرایی منتصب شده‌اند.

وی افزود: جمعا 636 انتصاب در دولت داشته‌ایم و اینکه بعضی‌ها می‌گویند قول داد که برای زنان و جوانان قدم بر می‌دارد، این قول کجاست، این ارقام را ببینند، البته نمی‌خواهم بگویم که کار ایده‌آلی را انجام داده‌ایم، اما تا حدی قابل قبول است و معتقدم باید این روند را ادامه داده و جوان‌ها را به مدیریت‌های بالا برسانیم.

روحانی تصریح کرد: بنده خود در دوران دفاع مقدس که جوان بودم به هیچ عنوان احساس خستگی نمی‌کردم اما سن که بالا می‌رود جسم و روح فرد مورد تأثیر قرار می‌گیرد و بنده به همه وزرا تأکید کرده‌ام که حداقل دو نفر از جوانان و دو نفر از بانوان را کنار خودتان به عنوان مشاور و معاون بیاورید.

رئیس جمهور کشورمان بیان کرد: دستگاهی که آب و برق کمتر مصرف می‌کند باید معیار دیگر دستگاه‌ها قرار بگیرد و آن ارگانی که حاضر است تا کارمند کمتر خدمات بیشتر ارائه دهد را باید معیار و الگوی خود قرار دهیم.

رئیس قوه مجریه اظهار کرد: بنده می‌خوام یکبار دیگر از همه مسئولین و مدیران اجرایی و کلیه کارمندان تشکر کنم و از خداوند می‌خواهم همه ما را به نحوی موفق کند که بتوانیم راه شهید رجایی، باهنر، بهشتی و امام خمینی (ره) را در زندگی ادامه دهیم و خادم خوبی برای مردم باشیم.


نویسنده : afshin
تاریخ : شنبه 17 شهريور 1397
زمان : 20:46
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس ‌جمهوری ترکیه و هیئت همراه: مهمترین نیاز امروز دنیای اسلام اتح


رئیس جمهوری ترکیه عصر امروز با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس جمهور ترکیه با رهبر انقلاب دیدار کردحضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (جمعه) در دیدار با رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه و هیئت همراه، مهم‌ترین نیاز امروز دنیای اسلام را نزدیکی هرچه بیشتر کشورهای اسلامی و هم‌افزایی آن‌ها دانستند و گفتند: اتحاد و همکاری کشورهای اسلامی قطعاً زمینه‌ساز حل مشکلات منطقه خواهد بود و به همین دلیل استکبار و در رأس آن آمریکا از همکاری و نزدیکی کشورهای اسلامی و شکل‌گیری یک قدرت اسلامی نگران است.

ایشان علت دشمنی و کینه‌ورزی آمریکا با کشورهای اسلامی دارای قدرت را همین نگرانی برشمردند و افزودند: جمهوری اسلامی ایران و ترکیه دو کشور آبرومند و قدرتمند منطقه هستند و انگیزه‌های مشترکی برای دنیای اسلام دارند، بنابراین باید همکاری‌های دو کشور در زمینه‌های سیاسی و اقتصادی بیش از پیش گسترش یابد.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به همکاری‌ها و ارتباطات خوب جمهوری اسلامی ایران و ترکیه از زمان روی کار آمدن جریان اسلام‌گرا، تأکید کردند: لازم است نقاط مشترک هرچه بیشتر تقویت شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین از مواضع آقای اردوغان درخصوص مسائل میانمار قدردانی کردند و با اشاره به موضوع فلسطین گفتند: مسئله‌ی فلسطین همواره مهم است و لحظه‌ای نباید از آن غفلت کرد.

در این دیدار که آقای جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور نیز حضور داشت، رئیس‌جمهور ترکیه وضعیت منطقه را بحرانی دانست و ابراز امیدواری کرد که در سایه‌ی همکاری کشورهای اسلامی مسائل منطقه حل‌وفصل شود.

اردوغان، پراکندگی و نبود انسجام میان کشورهای اسلامی را از عوامل بروز وضع کنونی برشمرد و گفت: به علت نوع رفتار غرب در قبال کشورهای مستقل اسلامی، اوضاع از حساسیت بیشتری برخوردار است و همین مسئله ایجاب می‌کند همبستگی و برادری به‌ویژه میان جمهوری اسلامی ایران و ترکیه افزایش یابد.


نویسنده : afshin
تاریخ : جمعه 16 شهريور 1397
زمان : 23:6
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس ‌جمهوری روسیه: ایران درخصوص برجام موضعی را خواهد گرفت که به نف


رئیس جمهوری روسیه دقایقی پیش با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

جمهوری اسلامی ایران درخصوص برجام موضعی را خواهد گرفت که به نفع منافع و عزت کشور و ملت باشدحضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امشب (جمعه) در دیدار ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه و هیأت همراه، ضمن اظهار امیدواری برای پر ثمر بودن نشست سه جانبه تهران، سخنان رییس جمهور روسیه مبنی بر لزوم گسترش هرچه بیشتر همکاری‌های دوجانبه را تأیید کردند و گفتند: همکاری ایران و روسیه در موضوع سوریه یک نمونه برجسته و یک تجربه بسیار خوب از همکاری دو جانبه است که به معنی واقعی کلمه، هم افزایی است.

رهبر انقلاب اسلامی، با تأکید بر اینکه همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه می تواند در مسائل جهانی نیز گسترش یابد، افزودند: یکی از مواردی که دو طرف می توانند با یکدیگر همکاری داشته باشند، مهار امریکا است زیرا امریکا یک خطر برای بشریت است و امکان مهار آن نیز وجود دارد

حضرت آیت الله خامنه ای قضایای سوریه را یک نمونه موفق از مهار امریکا برشمردند و خاطرنشان کردند: امریکایی‌ها اکنون در سوریه شکست واقعی خورده اند و به اهداف خود نرسیدند.

ایشان با تشریح اهداف امریکا در ابتدای قضایای سوریه بویژه بعد از سرنگونی حکومت‌های وابسته به امریکا در مصر و تونس گفتند: امریکایی‌ها قصد داشتند با استفاده از شرایط به‌وجود آمده در آن زمان در کشورهای عربی، ضربه وارده در مصر و تونس را در سوریه و با سرنگونی حکومت طرفدار مقاومت جبران کنند اما اکنون کاملاً شکست خورده اند.

رهبر انقلاب اسلامی تحریم ایران، روسیه و ترکیه از جانب امریکا را یک نقطه اشتراک بسیار قوی برای گسترش همکاری‌ها دانستند و افزودند: جمهوری اسلامی ایران و روسیه باید ضمن گسترش همکاری‌های سیاسی و اقتصادی، توافق های انجام گرفته در نشست تهران را با جدیت پیگیری کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین بر انجام مبادلات و معاملات اقتصادی خارج از چارچوب دلار تأکید کردند.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به اظهارات آقای پوتین در خصوص برجام اشاره کردند و گفتند: جمهوری اسلامی ایران تاکنون به تعهدات خود در برجام پایبند بوده است اما اروپایی ها به وظایف خود عمل نکرده اند و این قابل قبول نیست که ما به‌طور کامل به تعهدات خود در برجام عمل کنیم اما آنها تعهدات خود را انجام ندهند.

حضرت آیت الله خامنه ای، با خیرخواهانه خواندن دیدگاه رئیس جمهور روسیه درباره برجام تأکید کردند: جمهوری اسلامی ایران درخصوص برجام موضعی را خواهد گرفت که به نفع منافع و عزت کشور و ملت باشد.

ایشان افزودند: اگرچه امریکایی‌ها فعلاً درباره ایران، مسائل موشکی و مسائل منطقه را مطرح می کنند اما مسئله آنها با جمهوری اسلامی ایران فراتر از این مسائل است.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: امریکایی‌ها ۴۰ سال است که می خواهند ریشه جمهوری اسلامی ایران را بِکَنند اما ما در این مدت، بیش از چهل برابر رشده کرده ایم که همین ایستادگی جمهوری اسلامی و موفقیت های آن، یک نمونه موفق دیگر از مهار امریکا است.
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین با تأکید بر وجود زمینه برای نقش آفرینی سیاسی روسیه در دیگر مسائل منطقه، به شرایط اسف بار مردم یمن و کشتار آنان به‌وسیله سعودی‌ها اشاره کردند و افزودند: سعودی‌ها قطعاً در یمن به نتیجه نخواهند رسید و نخواهند توانست مردم مقاوم یمن را به زانو درآورند.
در این دیدار که آقای جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور نیز حضور داشت، رئیس‌جمهور روسیه مذاکرات با همتای ایرانی خود در خصوص مسائل دوجانبه و مسئله سوریه را پر بار و بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: ما در این مذاکرات بر گسترش روابط دوجانبه در همه زمینه‌ها بویژه همکاری‌های اقتصادی و تجاری تأکید کردیم.
آقای پوتین افزود: در بخش انرژی، پیشنهاد احداث پروژه جدید نیروگاه هسته‌ای و نیروگاههای با ظرفیتِ کم را مطرح کردیم و برقی‌سازی خطوط راه‌آهن و افزایش فروش نفت ایران را مورد بررسی قرار دادیم.

رئیس‌جمهور روسیه، ظرفیت‌ها و امکانات موجود برای توسعه روابط دو کشور را بسیار بیشتر از سطح کنونی همکاری‌ها دانست و با اشاره به مانع‌تراشی آمریکا در این زمینه با توسل به روشهای مختلف از جمله تبادلات مالی گفت: آمریکایی‌ها با ایجاد محدودیت در تبادلات مالی در حال انجام یک اشتباه راهبردی هستند زیرا به قیمت یک موفقیت سیاسی و کوتاه‌مدت، موجب سلب اعتماد از دلار در فضای جهانی و تضعیف آن خواهند شد.
رئیس‌جمهور روسیه، مسئله برجام را محور بعدی مذاکرات دوجانبه با رئیس‌جمهور ایران خواند و با ابراز تأسف از پایبند نبودن برخی طرفهای مقابل ایران در برجام به تعهدات‌شان، گفت: آمریکایی‌ها با اقدامات نابجا شرایط را خراب کرده‌اند‌ و اروپایی‌ها نیز به دلیل وابستگی به آمریکا در عمل تابع آنها هستند، اگرچه اعلام می‌کنند به دنبال راههایی برای حفظ برجام نیز هستند.


نویسنده : afshin
تاریخ : جمعه 16 شهريور 1397
زمان : 23:4
اتهام‌زنی، سیاست نخ‌نما شده‌ای که آمریکا دست‌بردارِ آن نیست؛ ارسال موشک از تهران به بغداد؛ توهم از ن


مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در یک ادعای مضحک و واهی اعلام کرد که ایران در حال انتقال موشک به عراق است.

 مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در یک ادعای واهی اعلام کرده که ایران در حال انتقال موشک به عراق است و با این اقدام قطعنامه های سازمان ملل را نقض می کند، خبری که در این روزها تیتر یک خبرگزاری های دنیا بود. بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات پمپئو در خصوص این ادعای موهوم بیان کرد که اظهار نگرانی او در مورد انتقال موشک به عراق واقعاً امری مضحک و فریب افکارعمومی است و امروز ایران و عراق از بهترین روابط و مناسبات برخوردارند و سیاست های تفرقه افکنانه آمریکا نمی تواند مانع روابط تاریخی، فرهنگی و سیاسی دیرینه دو کشور شود.

قاسمی همچنین بر ضرورت عدم مداخله دولت آمریکا در امورداخلی عراق تاکید کرد و افزود که حضور نظامی آمریکا در منطقه عامل اصلی بی ثباتی و ناآرامی در این منطقه بوده و جمهوری اسلامی ایران عامل اصلی ایجاد ثبات و امنیت در این منطقه و در خط مقدم مبارزه با تروریسم و افراط گرایی است.

وزارت خارجه عراق هم در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور خود را موظف به پاسخ‌گویی به "ادعاهای بدون مدرک مشخص" نمی‌داند و تمام نهادهای دولتی در این کشور موظف به اجرای بند هفتم قانون اساسی هستند که استفاده از خاک عراق به عنوان پایگاه یا مسیری برای عملیات علیه امنیت کشورهای دیگر را منع می‌کند. بند هفتم قانون اساسی عراق به حزب بعث و "گروه‌های تروریستی" اشاره دارد و می‌گوید "حکومت باید با تروریسم در هر شکلی مقابله کرده و تلاش کند تا خاک کشور در برابر تبدیل شدن به پایگاه، مسیر یا میدانی برای فعالیت‌های تروریستی محافظت شود."

ارسال موشک از تهران به بغداد؛ توهم از نوع آمریکایی!

امپراطوری دروغ

فضاسازی جدید آمریکایی ها علیه ایران با گزارش اخیر رویترز شروع شد که در آن به نقل از منابع بی نام و نشان مدعی شده بود ایران به متحدان خود در عراق موشک‌های بالستیک داده  و ظرفیت‌های آن ها را به منظور ایجاد بازدارندگی علیه حملات به منافعش در منطقه و ایجاد امکانات مقابله با دشمنان منطقه‌ای توسعه می‌دهد. رویترز مدعی شده که موشک‌های منتقل شده به عراق از نوع زلزال، فتح-۱۱۰ و ذوالفقار است که برد آنها بین ۲۰۰ تا ۷۰۰ کیلومتر است و اگر این موشک‌ها به مناطق جنوبی و غربی عراق منتقل شود، شهرهای ریاض و تل آویو در تیررس آنها قرار می‌گیرند و انتقال این موشک‌ها را که «شمار آنها به ده‌ها موشک می‌رسد» پیامی به آمریکا و اسرائیل، به ویژه پس از حملات هوایی علیه نیروهای ایرانی در سوریه ارزیابی می کند. اما ظاهرا رویترز نمی داند که ایران موشک هایی دارد که از داخل خاک کشورمان قادر هستند تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان کنند و نیازی به استقرار در سایر اراضی نیست، همانطور که فرمانده کل قوا در دیدار زائران حرم رضوی فرمودند:  اگر غلطی از آنها سر بزند، جمهوری اسلامی ایران ، تل آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد.

ارسال موشک از تهران به بغداد؛ توهم از نوع آمریکایی!

پیش از این هم کشورهای غربی ایران را متهم کرده بودند که موشک های خود را در اختیار سوریه و سایر متحدان جمهوری اسلامی، از جمله حوثی‌های یمن و حزب‌الله لبنان قرار داده، اما واضح است که پیشرفت روز افزون جمهوری اسلامی ایران در عرصه تسلیحات موشکی، ایران را به یکی از قدرت های بلامنازع این حوزه در جهان تبدیل کرده است. فناوری ساخت این سلاح همواره به عنوان یکی از راهبردی ترین تسلیحات نظامی ابزار مهمی در تأمین امنیت کشور ما و حتی گروه های مقاومت منطقه بوده است، تا جایی که گروه هایی همچون حزب الله و انصار الله با بهره از توان موشکی خود توانسته اند در برابر برخی از مجهزترین ارتش های منطقه یعنی رژیم صهیونیستی و آل سعود ایستادگی کنند. خط مشی انقلاب اسلامی ایران در این میان نقشی اساسی در دستیابی این گروه ها به فن آوری های پیشرفته موشکی داشته است و وضع "قوانین تحریم موشکی ایران" حاصل تلاش دولت های غربی به ویژه آمریکا برای مهار توان موشکی ایران و گروه های مقاومت منطقه بود.

این در حالی است که کشورهای حاشیه خلیج فارس و هم‌پیمانان محور عبری غربی هر ساله میلیاردها دلار تجهیزات نظامی پیشرفته از ایالات متحده آمریکا می خرند و هدف از این اقدام افزایش توان رویارویی با جمهوری اسلامی ایران است.  این کشورها در سال های اخیر با شانتاژ مقامات آمریکایی ضد جمهوری اسلامی ایران، هزاران هزار سلاح از ایالات متحده خریداری کرده اند و این موضوع با بهانه های مختلفی صورت گرفته است. این موضوع در حالی صورت می گیرد که یانکی ها به خصوص با روی کار آمدن آقای تاجر بعنوان رئیس جمهور شنبه بازار تسلیحاتی خود را در نقاط مختلف جهان برپا می کنند، روزی در غرب آسیا،  روزی در خاور دور و روزی هم در شرق اروپا.

ارسال موشک از تهران به بغداد؛ توهم از نوع آمریکایی!

اگر از ما سلاح نخرید، ایران شما را از بین می برد!

ایالات متحده آمریکا روابط گسترده ای با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس دارد و در رایزنی های دوجانبه، مقامات کاخ سفید همواره این ترس را در مسئولان کشورهای عربی به وجود می آورند که اگر از ما سلاح نخرید، ایران شما را از بین می برد و با این راهبرد میلیاردها دلار سلاح را به این کشورها می فروشد. برای مثال زمانی مقامات آمریکایی توانمندی موشکی جمهوری اسلامی ایران را مطرح کرده اند ، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس تمایل نشان دادند  تا سامانه های دفاع موشکی "پاتریوت" و "تاد" را بخرند و یا در منطقه با مهندسی معکوس تولید (مونتاژ) کنند. 

با توجه به اینکه اکثر خریدهای کشورهای عربی منطقه از آمریکا،‌ انگلیس و فرانسه است؛ لذا احتمال دارد سامانه های  دفاع موشکی مورد نظر که کشورهای عربی قصد مونتاژ آن را دارند، از یکی از سیستم‌های دفاعی "پاتریوت" و "تاد" الهام گرفته باشد که البته بعید به نظر می‌رسد بدون کمک مستشاران آمریکایی (هزاران مستشاری که در کشورهای عربی منطقه حضور دارند) بتوانند این کار را انجام دهند. همانطور که تاریخ به وضوح نشان داده که اعراب فقط پول خرج می کنند و اعتقادی به فراگیری دانش ندارند.

ارسال موشک از تهران به بغداد؛ توهم از نوع آمریکایی!

علیرغم تصویب قوانین محدود کننده بر ضد ایران، توان موشکی جمهوری اسلامی و گروه های مقاومت، در صدر نگرانی های کشورهای غربی به ویژه آمریکا، انگلیس، فرانسه و برخی متحدان منطقه ای آن ها به ویژه رژیم صهیونیستی و عربستان قرار دارد. با توجه به پیوند ناگسستنی میان ایران و گروه های مقاومت منطقه و اهتمام جمهوری اسلامی به افزایش توان موشکی آن ها از طریق انتقال فناوری و دانش تولید و با هدف دفاع از خود و تمامیت ارضی کشورشان در برابر هرگونه تجاوز متخاصمان، مستکبران غربی و متحدان منطقه ای، آمریکایی ها هر روز تلاش دارند تا با طرح اتهامات واهی و جو سازی های رسانه ای زمینه را برای فشار بر ایران جبهه مقاومت آماده کرده و از توان مقاومت کشورهای ایستاده در برابر استکبار و نظام سرمایه داری بکاهند.

موشکی برای همه خوب است، جز ایران و محور مقاومت

غربی ها به ویژه آمریکا پیشرفت موشکی جبهه مقاومت را خطری جدی تلقی کرده و با این ادعا که توان موشکی گروه های مقاومت با حمایت مستقیم جمهوری اسلامی به این جایگاه رسیده است، تمام توان خود را برای محدودیت ایران در این عرصه به کار گرفته و بخش عظیمی از این تلاش در قالب تحریم های تجاری، اقتصادی و تسلیحاتی علیه ایران صورت گرفته است. ورود جدی ایران به این حوزه و دستیابی گروه های مقاومت از این طریق به موشک های پیشرفته، نگرانی غربی ها و متحدان منطقه ای آن ها را در پی داشته و آن ها از هیچ حربه ای برای مهار این دستاورد کشور دریغ نمی کنند.

این تلاش مذبوحانه در ایام نابودی داعش و قدرت نمایی گروه های مقاومت هم پیمان با جمهوری اسلامی ایران به ویژه حزب الله و انصارالله پر رنگ تر شده و بسیار روشن است که آنان همچون گذشته راه به جایی نبرده و در مقابل جبهه مقاومت و تفکر ضد استکباری آن ها متحمل شکست خواهند شد.

ارسال موشک از تهران به بغداد؛ توهم از نوع آمریکایی!

کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس مدت‌هاست در سناریوی ایران هراسی آمریکا بازیگر نقش اصلی هستند و تلاش می‌کنند تا چهره و موقعیت جمهوری اسلامی ایران را تخریب کنند؛ این درحالی است که بارها و بارها اعلام شده دکترین نظامی ایران دفاعی بوده و قصد تجاوز به هیچ کشوری را ندارد. 

کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و به خصوص هم‌پیمانان آمریکا در منطقه در سال‌های اخیر با داشتن مشغله جنگ یمن و رویای تقابل با جمهوری اسلامی ایران و حمایت از تروریست ها در سوریه و عراق حجم عظیمی از تجهیزات نظامی را از آمریکا و کشورهای غربی می خرند و به نظر می رسد این روند در آینده نیز ادامه خواهد یافت. ماجرا جایی جالب می شود که آمریکا به راحتی این کشورها را تجهیز می کند و به جان مردم بی گناه می اندازد، اما تهمت آن را به جمهوری اسلامی ایران می زند که در دکترین نظامی خود جنگ افروزی را حرام می داند. 

ارسال موشک از تهران به بغداد؛ توهم از نوع آمریکایی!

شواهد نشان می دهد که با توجه به قدرت موشکی محور مقاومت که با استفاده از توان داخلی بدست آمده، نه تنها ریاض و دبی امن نیستند، بلکه تل آویو و حیفا هم در استرس کامل به ضر می‌برند؛ زیرا دوران بزن در رو تمام شده و اگر یکی بزنند، ده تا می خورند. شاید از ترس همین سیلی خوردن است که دشمن رو به اتهام های بچه گانه آورده و خود را مضحکه خاص و عام کرده است. در هر حال سران آمریکا و اسرائیل نیز به خوبی می دانند که جمهوری اسلامی ایران به هیچ کشور یا گروهی کمک تسلیحاتی نکرده و نخواهد کرد، اما این اتهام را مطرح می کنند تا تیری در تاریکی بیندازند، با این حساب که شاید این تیر به هدف بنشیند.

اما نکته جالب در سیاست های آمریکا و دار و دسته اش این است که آنها شدیدا به سیاست اتهام‌زنی علاقه نشان می دهند، سیاستی که در اغلب موارد با شکستس هایی سنگین مواجه شده است. داستان اتهام زنی هایی که سر دراز دارد، از یازدهم سپتامبر گرفته تا اتهام به سوریه مبنی بر استفاده از سلاح شیمیایی علیه مردم خودش و اتهام به ایران به منظور بدنام کردن این قدرت منطقه‌ای. اتهام هایی که با مروز زمان به همگان ثابت شد که فقط تهمت و افترا بوده و توسط خود آمریکایی ها انجام شده است.  شاید بهتر باشد که یانکی ها سیاست نخ نما شده خود را عوض کنند تا شاید از این روسیاه‌تر نشوند.


نویسنده : afshin
تاریخ : سه شنبه 13 شهريور 1397
زمان : 23:7
آیت الله جنتی: رهبر انقلاب برای حل مشکلات مردم اختیارات حداکثری به قوا دادند/ سران قوا پاسخگو باشند


 

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: تیم مذاکره کننده هسته ای خطوط قرمز را در مذاکرات رعایت نکردند.

نقشه شوم دشمنان، ثبت هزینه ناکارآمدی دستگاه‌ها پای رهبری استبه گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، آیت الله احمد جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری در نطق پیش از دستور پنجمین اجلاس خبرگان رهبری اظهار کرد: نقشه شوم دشمنان، ثبت هزینه ناکارآمدی دستگاه‌ها پای رهبری است؛ طوری تبلیغ می‌کنند که انگار رهبری، در همه امور اجرایی کشور، "فعال مایشاء" هستند و دولت، مجلس و قوه قضائیه کاره‌ای نیستند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: باید مراقب باشیم که این نقشه شوم دشمن است و این درحالی است که رهبری پیگیری اجرای برنامه هایی برای حل مشکلات کشور است.

وی ضمن تشکر از آیت الله آملی لاریجانی برای نگارش نامه به رهبری در خصوص برخورد با مفسدان، اظهار کرد: رهبری همچنین در سخنرانی اخیرشان مطرح کردند که تیم مذاکره کننده هسته ای خطوط قرمز را در مذاکرات رعایت نکردند و این موضوع هم نشان می‌دهد که ایشان خطوط قرمز را برای آنان مشخص کرده اند ما می بینیم که آنان به رعایت این موضوع نپرداخته اند.

جنتی با تاکید بر اینکه باید با آسیب های اجتماعی برخورد شود، گفت: این کار را چه کسی باید انجام دهد؟ معلوم است که وظیفه قوای اجرایی در کشور است. این کار نمایندگان مردم و قوای اجرایی است. رهبری هم مرتب دارند در این زمینه رهنمود می دهند و مسائل را پیگیری می کنند.

وی ادامه داد: مکرر گفته ام و بازهم خواهم گفت و تا زمانی که زنده باشم و زبانم کار کند می گویم که کار این کشور تا زمانی که روحیه انقلابی نداشته باشیم و جوانان انقلابی کارها را به دست نگیرند و مدیران ما اعتقادی به مسائل انقلابی نداشته باشند و بخواهند همه چیز را کارمندی جلو ببرند کار به همین‌جا می رسد که الان هست.

وی با اشاره به خروج آمریکا از برجام، اظهار کرد: هرچند اروپا اعلام کرده که از برجام خارج نمی شود اما الان در مورد مسائلی مثل قدرت موشکی ما، همان راهی را می رود که آمریکا رفته است و در این زمینه پیگیر همان خواسته هاست. پس اعتماد به شیطان بزرگ اشتباه است.

جنتی افزود: ضعف مذاکره کنندگان و عدم رعایت خطوط قرمز رهبری توسط آنان از یک سو و تلاش عده‌ای برای مرتبط کردن مشکلات این مذاکرات به رهبری از مسائلی است که با آن روبه‌رو هستیم و ترامپ هم به دنبال شیطنت هایی است که در حاشیه اجلاس سازمان ملل با آقای روحانی دیدار کند در حالی که رهبری هم مکررا گفته اند که هیچ مقامی حق ندارد با دولت آمریکا مذاکره کند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه باید کسانی که عامل این نوسانات در بازار و اقتصاد کشور هستند برخورد شود، گفت: رئیس قوه قضاییه باید در این موضوع پیگیر باشد و بدانند که لازم با آن کسانی که متهمان اصلی در این زمینه هستند برخورد شود و آنان را به دست عدالت بسپرند.

آیت‌الله جنتی افزود: مردم ناراضی هستند و حق هم دارند؛ سران سه قوه با مردم حرف بزنند و بگویند که مشکلات را حل خواهند کرد.

وی ادامه داد: سیاست پولی و ارزی درست در کشور حاکم شود و جلوی احتکار سود جویانی که خون مردم را در شیشه کرده اند گرفته شود.

رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: این محتکران به گونه‌ای عمل کرده‌اند که حتی پوشاک نوزادان را در انبارها نگه داشته اند و مردم را حتی در این زمینه دچار مشکل کرده اند. در این شرایط نباید مدیری حقوق نجومی دریافت کند. در این شرایط باید اهتمام جدی مجلس و دولت را برای حل مشکلات مردم وجود داشته باشد و تریبون ها باید در اختیار این موضوع باشند.

جنتی با اشاره به پیروزی محور مقاومت در منطقه اظهار کرد: مقاومت مردم یمن در برابر کودک کشی و وحشی گری سعودی ها ستودنی است که در این شرایط هم ایستاده اند و مقاومت می‌کنند و این درحالی است که دشمنان این مردم، دلارهای زیادی برای رسیدن به موفقیت در این زمینه خرج کرده اند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری در پایان اظهار کرد: آمریکا و وابستگانش کمر به قتل نظام اسلامی بسته اند و مسئله براندازی از سوی آنان در حال پیگیری است اما همه دنیا باید بدانند که ما برجای خود می مانیم و بر پای خود می ایستیم و تحریم ها را به فرصت بدل می کنیم.


نویسنده : afshin
تاریخ : سه شنبه 13 شهريور 1397
زمان : 23:4
آیت الله جنتی: رهبر انقلاب برای حل مشکلات مردم اختیارات حداکثری به قوا دادند/ سران قوا پاسخگو باشند


 

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: تیم مذاکره کننده هسته ای خطوط قرمز را در مذاکرات رعایت نکردند.

نقشه شوم دشمنان، ثبت هزینه ناکارآمدی دستگاه‌ها پای رهبری استبه گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، آیت الله احمد جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری در نطق پیش از دستور پنجمین اجلاس خبرگان رهبری اظهار کرد: نقشه شوم دشمنان، ثبت هزینه ناکارآمدی دستگاه‌ها پای رهبری است؛ طوری تبلیغ می‌کنند که انگار رهبری، در همه امور اجرایی کشور، "فعال مایشاء" هستند و دولت، مجلس و قوه قضائیه کاره‌ای نیستند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: باید مراقب باشیم که این نقشه شوم دشمن است و این درحالی است که رهبری پیگیری اجرای برنامه هایی برای حل مشکلات کشور است.

وی ضمن تشکر از آیت الله آملی لاریجانی برای نگارش نامه به رهبری در خصوص برخورد با مفسدان، اظهار کرد: رهبری همچنین در سخنرانی اخیرشان مطرح کردند که تیم مذاکره کننده هسته ای خطوط قرمز را در مذاکرات رعایت نکردند و این موضوع هم نشان می‌دهد که ایشان خطوط قرمز را برای آنان مشخص کرده اند ما می بینیم که آنان به رعایت این موضوع نپرداخته اند.

جنتی با تاکید بر اینکه باید با آسیب های اجتماعی برخورد شود، گفت: این کار را چه کسی باید انجام دهد؟ معلوم است که وظیفه قوای اجرایی در کشور است. این کار نمایندگان مردم و قوای اجرایی است. رهبری هم مرتب دارند در این زمینه رهنمود می دهند و مسائل را پیگیری می کنند.

وی ادامه داد: مکرر گفته ام و بازهم خواهم گفت و تا زمانی که زنده باشم و زبانم کار کند می گویم که کار این کشور تا زمانی که روحیه انقلابی نداشته باشیم و جوانان انقلابی کارها را به دست نگیرند و مدیران ما اعتقادی به مسائل انقلابی نداشته باشند و بخواهند همه چیز را کارمندی جلو ببرند کار به همین‌جا می رسد که الان هست.

وی با اشاره به خروج آمریکا از برجام، اظهار کرد: هرچند اروپا اعلام کرده که از برجام خارج نمی شود اما الان در مورد مسائلی مثل قدرت موشکی ما، همان راهی را می رود که آمریکا رفته است و در این زمینه پیگیر همان خواسته هاست. پس اعتماد به شیطان بزرگ اشتباه است.

جنتی افزود: ضعف مذاکره کنندگان و عدم رعایت خطوط قرمز رهبری توسط آنان از یک سو و تلاش عده‌ای برای مرتبط کردن مشکلات این مذاکرات به رهبری از مسائلی است که با آن روبه‌رو هستیم و ترامپ هم به دنبال شیطنت هایی است که در حاشیه اجلاس سازمان ملل با آقای روحانی دیدار کند در حالی که رهبری هم مکررا گفته اند که هیچ مقامی حق ندارد با دولت آمریکا مذاکره کند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه باید کسانی که عامل این نوسانات در بازار و اقتصاد کشور هستند برخورد شود، گفت: رئیس قوه قضاییه باید در این موضوع پیگیر باشد و بدانند که لازم با آن کسانی که متهمان اصلی در این زمینه هستند برخورد شود و آنان را به دست عدالت بسپرند.

آیت‌الله جنتی افزود: مردم ناراضی هستند و حق هم دارند؛ سران سه قوه با مردم حرف بزنند و بگویند که مشکلات را حل خواهند کرد.

وی ادامه داد: سیاست پولی و ارزی درست در کشور حاکم شود و جلوی احتکار سود جویانی که خون مردم را در شیشه کرده اند گرفته شود.

رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: این محتکران به گونه‌ای عمل کرده‌اند که حتی پوشاک نوزادان را در انبارها نگه داشته اند و مردم را حتی در این زمینه دچار مشکل کرده اند. در این شرایط نباید مدیری حقوق نجومی دریافت کند. در این شرایط باید اهتمام جدی مجلس و دولت را برای حل مشکلات مردم وجود داشته باشد و تریبون ها باید در اختیار این موضوع باشند.

جنتی با اشاره به پیروزی محور مقاومت در منطقه اظهار کرد: مقاومت مردم یمن در برابر کودک کشی و وحشی گری سعودی ها ستودنی است که در این شرایط هم ایستاده اند و مقاومت می‌کنند و این درحالی است که دشمنان این مردم، دلارهای زیادی برای رسیدن به موفقیت در این زمینه خرج کرده اند.

رئیس مجلس خبرگان رهبری در پایان اظهار کرد: آمریکا و وابستگانش کمر به قتل نظام اسلامی بسته اند و مسئله براندازی از سوی آنان در حال پیگیری است اما همه دنیا باید بدانند که ما برجای خود می مانیم و بر پای خود می ایستیم و تحریم ها را به فرصت بدل می کنیم.


نویسنده : afshin
تاریخ : سه شنبه 13 شهريور 1397
زمان : 23:4
با حکم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای؛ حجت‌الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه‌ها شد


حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی طی حکمی حجت‌الاسلام مصطفی رستمی را به عنوان رئیس نهاد نمایندگی در دانشگاهها منصوب کردند.

حجت‌الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه‌ها شدحضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز دوشنبه 12 شهریورماه طی حکمی حجت‌الاسلام مصطفی رستمی را به عنوان رئیس نهاد نمایندگی در دانشگاهها منصوب کردند.

متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب حجت‌الاسلام آقای شیخ مصطفی رستمی دامت توفیقاته

اکنون که پس از یک دوره فعالیت ارزشمند و پرثمر، جناب حجةالاسلام آقای محمدیان از ریاست نهاد نمایندگی در دانشگاهها کناره گیری کرده‌اند، ضمن تقدیر و تشکر فراوان از تلاش دلسوزانه و سلوک مهربانانه‌ی ایشان، جنابعالی را که از فضلای جوان و پرانگیزه و آشنا و مرتبط با محیط دانشگاه میباشید، به پیشنهاد شورای نهاد، به ریاست نهاد مزبور منصوب میکنم.

دانشگاه مهمترین مرکز تولید و گسترش و افزایش دانش و دانشمند است و همت و تعهّد و تلاش مبارک استادان و مدیران این مرکز حساس، ترسیم‌کننده‌ی چشم‌انداز آینده‌ی کشور و رقم‌زننده‌ی سرنوشت ملت است. حضور علمای دین و فضلای روشن بین حوزه‌های علوم دینی در کنار استاد و دانشجو و مدیر دانشگاهی، باید بتواند – به توفیق و هدایت الهی – خروجی مطلوب این تلاش مبارک و تعهّد اخلاقی را تضمین کند و دانشگاه را پرورشگاه انسانهای بزرگ و مدیران کارآمد آینده‌ی کشور و دانش آموختگان صالح و فرزانه و پُرکار و پُرنشاط سازد. انشاءالله.

لازم است مجموعه‌های مرتبط از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارتهای علوم و بهداشت و مدیران مؤسسات آموزش عالی حمایت و همکاری لازم را با این نهاد معمول دارند.

توفیق همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.

سیّدعلی خامنه‌ای

۱۲ شهریور ۱۳۹۷


نویسنده : afshin
تاریخ : دو شنبه 12 شهريور 1397
زمان : 21:21
رئیس قوه قضاییه: عده‌ای برای مطرح کردن خود، به قوه قضاییه نسبت خلاف می‌دهند/ تسریع در رسیدگی به مفاس


عده ای برای مطرح کردن خود، به قوه قضاییه نسبت خلاف می دهند/ تسریع در رسیدگی به مفاسد اقتصادی براساس مصلحت کشور و خواست مردم بود

رئیس قوه قضاییه با اشاره به سخنان برخی افراد در پی استجازه رئیس قوه قضاییه از رهبر معظم انقلاب، چنین اظهاراتی را علاوه بر نسبت های خلاف، توهین به دستگاه قضایی و بالالتزام رهبر معظم انقلاب دانست.

  آیت الله آملی لاریجانی درجلسه مسئولان عالی قضایی با تبریک میلاد مسعود هفتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت موسی ابن جعفر (ع)، ائمه اطهار را شموس طالعه و انوار مضیئه توصیف کرد و گفت: هر چه بیشتر به ساحت ائمه هدی (ع) اقتراب یابیم، به ساحت حق تعالی نزدیکتر خواهیم شد زیرا ائمه معصومین (ع)، نور متلالئ حق تعالی هستند و راه تحصیل این اقتراب نیز پاکی و نزهت از معاصی است.

رئیس قوه قضاییه افزود: اگر باور کنیم که اهل بیت (ع) واسطه فیض برای خلایق هستند، متوجه می شویم که هر قدر بیشتر با وجود نورانی آن بزرگواران انس بیابیم و در پاکی روح از دَنَس و اقذار اخلاق رذیله تلاش کنیم ، اقترابمان به ساحت حق تعالی بیشتر خواهد شد.

آیت الله آملی لاریجانی ادامه داد: محبت و معرفت اهل بیت (ع)، نعمتی بزرگ برای شیعیان است که در واقع راه انس با حق تعالی است و از خدا می خواهیم که در هر لحظه عمرمان، این راه گشوده تر باشد و طریق الی الحق را با گامهایی بلندتر بپیماییم.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به سپری شدن هفته دولت، بار دیگر این ایام را به دولت و رئیس جمهور محترم تبریک گفت و تصریح کرد: خدمت به مردم در جامعه اسلامی، نعمت بزرگی است که اگر قدر آن شناخته شود، ارزشمندتر از بسیاری توهمات و تخیلات در دنیاست. البته ممکن است که در مسیر خدمت به مردم در نظام جمهوری اسلامی با مشکلاتی مواجه شویم ولی همه این مشکلات را به چشم یک نعمت باید ببینیم و فراموش نکنیم که اگر اخلاص در عمل تحصیل کنیم، خدمت به مردم یکی از بزرگترین عبادت ها است.

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه باید در این نظام قدر چنین نعمتی را بدانیم، خاطرنشان کرد: حق تعالی برای خادمان حقیقی مردم که اخلاص در عمل دارند، عنایات خاصه ای خواهد داشت و بر این اساس هر چه ممکن است باید در حد مقدورات خود تلاش کنیم که با خدمت به مردم، رضایت حق تعالی را تحصیل کنیم.

اتکا به داخل و قطع امید از بیگانگان، جان کلام رهبر انقلاب در دیدار اعضای دولت بود

رئیس قوه قضاییه همچنین با اشاره به فرمایش های مقام معظم رهبری در دیدار هیات دولت، این بیانات را برای دولت و سایر قوا بسیار راهگشا دانست و گفت: جان کلام رهبر معظم انقلاب در این دیدار و سایر سخنرانی هایشان به ویژه برای فائق آمدن بر مشکلات اقتصادی، اتکا به استعدادهای درونی و قطع امید از کشورهای دیگر است. البته این قطع امید به معنای قطع مذاکره و تعامل نیست اما نباید چشم امیدمان به مساعدت و کار آنها باشد.

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه هر زمان به اجانب اتکا کردیم در پیشبرد اهداف خود با مشکل مواجه شدیم، «برجام» را یک تجربه تاریخی بزرگ برای ملت و نظام جمهوری اسلامی دانست و تاکید کرد: نکته مهم، توجه به استعدادهای درونی و هوشیاری در عرصه سیاست خارجی است که باید محاسبات دقیقی داشته باشیم و با لحاظ کردن دشمنی های بیگانگان، به هیچ عنوان از مواضع اصولی خود کوتاه نیاییم. در این مسیر، نهراسیدن از دشمن یک اصل اساسی است.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه آمریکا در راس دشمنان ایران و اذناب منطقه ای آن تمام تلاش خود را برای ترساندن مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی به کار گرفته اند، افزود: میلیونها دلار هزینه کرده اند و ضدانقلاب را گرد هم آورده اند تا با فشار اقتصادی و روانی، ملت ایران را به زانو درآورند؛ خواب باطلی دیده اند و این رویایشان هرگز محقق نخواهد شد زیرا جمهوری اسلامی 40 سال است که در مقابل چنین دشمنی هایی مقاومت کرده و امروز قدرتمندتر از هر زمان دیگری در مسیر تاریخی خود به حرکت ادامه می دهد.

مشاوران شیطانی ترامپ، توهمات او را تشدید می کنند

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه روسای جمهور آمریکا مخصوصا رئیس جمهور فعلی که تعادل روحی ندارد و مدام در توهم است، همواره در ارزیابی اقتدار جمهوری اسلامی دچار اشتباه محاسباتی بوده اند، تصریح کرد: آقای ترامپ زمانی منتظر تماس مقامات ایران بود و اخیرا مدعی شده است که جمهوری اسلامی تا دیروز به دنبال فتح منطقه بوده اما امروز به فکر این است که آیا جان سالم به در می برد یا خیر! البته علاوه بر توهمات آقای ترامپ، مشورت های مشاوران شیطانی که دور خود جمع کرده نیز در تشدید این توهمات بی تاثیر نیست.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه جمهوری اسلامی تسلیم این فشارها نخواهد شد، ادامه داد: ایران در برجام، منطق، اقتدار و تلاش خود برای تعامل با جهان را نشان داد اما بدعهدی آمریکا در این ماجرا، به افکار عمومی دنیا ثابت شد. آمریکا مطمئن باشد که مردم ما همانند 40 سال گذشته، در برابر فشارها مقاومت خواهند کرد و از این عقبه تاریخی نیز به سلامت عبور می کنند.

آیت الله آملی لاریجانی، مقاومت مردم را نافی مسئولیت مسئولان در به کارگیری تدبیر برای رفع مشکلات ندانست و اظهار کرد: امروز دولت و رئیس جمهور محترم در برهه حساسی قرار دارند و باید همه همت خویش را در تدبیر امور و اصلاح معیشت مردم به کار گیرند و دیگر قوا هم با همه مقدورات در این هدف به کمک دولت بشتابند. مقام معظم رهبری هم همواره تاکید کرده اند که امروز، روز کار مسئولان است و از هیچ جهادی نباید فروگذار کرد. مطمئنیم اگر امکانات وسیع و نیروی انسانی کشور به تدبیر مسئولان ضمیمه شود و همه کارگزاران نظام با صراحت و خلوص با مردم صحبت کنند، مردم نیز کمال همکاری را خواهند داشت؛ چنانکه تجربیات تاریخی نظیر مقاومت 8 ساله در دوران دفاع مقدس، موید همین امر است. امروز هم جهاد دیگری است منتها مردم باید از مسئولان خود، صدق، تلاش و تدبیر ببینند. ان شاء الله با به کارگیری این تدبیر، جمهوری اسلامی مانند همیشه بر اهوای باطل دشمن فائق خواهد آمد.

در اینجا مناسب می بینم از رئیس جمهور محترم بابت سخنان متین و هوشمندانه شان در مجلس، تشکر کنم. این سخنان موافق مصالح نظام جمهوری اسلامی بود و دشمنان این نظام را که در پی آتش افروزی بودند، مایوس ساخت.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود به برخی اظهارات در پی استجازه رئیس قوه قضاییه از رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: درکشور در ماه های اخیر بر اثر فشارهای دشمن و سودجویی برخی افراد، تلاطمهایی در بازار ارز، سکه، طلا و ... پدید آمد و طبیعتاً موجب نگرانی مردم شد. برخورد ما با مفاسد اقتصادی نیز هیچگاه متوقف بر امر خاصی نبوده و جریان داشته اما در این شرایط احساس شد که باید برای تسریع در رسیدگی ها، برخی صلاحیت ها و تشریفات رسیدگی ها تغییر کند.

آیت الله آملی لاریجانی افزود: برخی پس از این استجازه و پاسخ رهبر معظم انقلاب، شروع کردند به ایراد گرفتن و اتهام زدن و توهین کردن که چرا دستگاه قضایی با وجود این همه قوانین و مقررات، برای برخورد با مفاسد اقتصادی از مقام معظم رهبری اجازه گرفته است. عربها تعبیر کوتاهی دارند که می گوید «عُذرُکَ جَهلُک». اصل همه این اتهامات و توهینها بر یک اساس باطل است و آن اینکه ما برای برخورد با مفاسد استجازه کرده ایم در حالیکه چنین نسبتی کاملا کذب و خلاف و نوعی فرافکنی است.

عده ای برای مطرح کردن خود، به قوه قضاییه نسبت خلاف می دهند

رئیس قوه قضاییه ادامه داد: کجای بندهای این استجازه دال بر این است که در اصل برخورد با مفاسد اجازه گرفته ایم؟ این نسبت ها و سخنان حاشیه ای آن، علاوه بر اینکه سخن خلاف واقعی است، توهین به دستگاه قضایی، مسئولان عالی قضایی و بلکه بالالتزام توهین به مقام معظم رهبری است. گویی ایشان امروز به دستگاه قضایی اجازه داده اند که با مفاسد اقتصادی برخورد کنید. واقعا چرا عده ای خود را عقل کل حساب می کنند و دیگران را فاقد حداقلّ ادراک؟ این چه خودخواهی و خودپسندی قبیحی است که عده ای دچار آن شده اند؟ آیا اساسا ممکن است که عده ای دور هم جمع شوند و بعد با مشورت یکدیگر به این نتیجه برسند که برای برخورد با مفاسد اقتصادی از مقام معظم رهبری اجازه بگیریم؟ چرا عده ای تلاش می کنند برای مطرح کردن خود و اهوای فاسده ای که بر مردم پوشیده نیست و رسیدن به آرزوهای دور و دراز خود به قوه قضاییه نسبتهای خلاف بدهند؟

آیت الله آملی لاریجانی اظهار کرد: آنچه ما در خصوص آن از مقام معظم رهبری اجازه گرفتیم عبارت است از یک سری صلاحیتها و امور مربوط به شکل رسیدگی ها تا تسریع در رسیدگی ها در این مقطع خاص میسر شوند. کسانی که می گویند این همه قوانین و آیین نامه داریم، بفرمایند مواردی که در این استجازه آمده است، در کدام یک از قوانین و آیین نامه ها وجود دارد؟ دلالتهای قانون کاملا روشن است، اما آنچه ما استجازه کردیم در قوانین نبوده است.

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: به عنوان مثال، برخی از مواد قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور، نسخ شده بود که با استجازه اخیر، در واقع این مواد را احیا کردیم. ما در مورد صلاحیت دادگاهها استجازه کردیم. کجای قوانین داشتیم که بدون احاله، یک پرونده را به عنوان مثال از سیستان و بلوچستان به تهران بیاوریم؟ کجای قوانین داشتیم که رسیدگی، یک مرحله ای باشد؟ واقعا برخی انتقادات اگر نگوییم مغرضانه است، دست کم از روی جهالت است.

تسریع در رسیدگی به مفاسد اقتصادی براساس مصلحت کشور و خواست مردم بود

آیت الله آملی لاریجانی با ابراز تاسف از اینکه برخی با انتقاد از دستگاه قضایی تلاش دارند برای خود اسم و رسمی دست و پا کنند و عمارت سلطانی برپا سازند، یادآور شد: شاید کسی بپرسد اساسا دلیل شما برای تسریع در رسیدگی ها چیست؟ این سوالی است که قابل پاسخ دادن است. تسریع در رسیدگی ها با توجه به شرایط اقتصادی کشور، یک تصمیم مدیریتی براساس خواست مردم و مصلحت کشور بوده است زیرا تلاطم در بازار، علاوه بر ایجاد نگرانی برای مردم، موجب برخی سودجویی ها شده بود و اعتماد مردم را هدف می گرفت. ما حتی گزینه های دیگری مانند ارائه لایحه به مجلس یا درخواست طرح دو فوریتی از ناحیه نمایندگان محترم مجلس را بررسی کردیم اما از آنجا که احتمال دادیم زمانبر باشد یا مشخص نباشد که خروجی آن چه خواهد بود، منتظر نماندیم. گزینه دیگر نیز طرح موضوع و رسیدن به راهکار در جلسه شورای عالی اقتصادی سران قوا بود که متاسفانه در آنجا هم با موانعی برخورد کرد و نهایتا تنها راه تسریع در رسیدگی ها را استجازه از مقام معظم رهبری دیدیم.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه نباید عده ای با فریبکاری، اذهان مردم را مشوش و اقدام به موج سواری کنند، تصریح کرد: برخی سخنان، خلاف تقوا، عدالت، انصاف و مروت است و حکایت از جهل گوینده دارد که امیدوارم مطلعان امر به تبیین مسائل بپردازند.

آیت الله آملی لاریجانی همچنین با تاکید بر اینکه برخورد با مفاسد اقتصادی وظیفه ذاتی قوه قضاییه است، در عین حال یادآور شد که حل مشکلات اقتصادی را نباید به استجازه اخیر و رسیدگی های قضایی پیوند زد.

رئیس قوه قضاییه گفت: جهت پیشگیرانه برخوردهای قضایی مشخص است اما مشکلات اقتصادی با برخوردهای صرفا قضایی حل نمی شود. وقتی بستر اقتصادی نادرست باشد، عده ای به دنبال سودجویی و رانت خواری خواهند بود. باید این بسترها با تدبیر دستگاههای اجرایی و همه قوا به سامان شود.

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به برخی انتقادات محتمل از رسیدگی های قوه قضاییه به پرونده های اقتصادی اظهار کرد: ممکن است عده ای راه بیفتند و بگویند مگر فلان متهم چقدر سوءاستفاده کرده بود که با این کیفیت به جرم او رسیدگی کرده اید؟ نباید فراموش کرد که دستگاه قضایی به دنبال ارتزاق نظام رسانه ای از فعالیت های خود نیست و وظیفه خود را صرفا حسب شرع و قانون انجام می دهد. گرچه به رسانه برای اطلاع رسانی اعتقاد داریم اما کار ما یک کار رسانه ای نیست که بخواهیم سر و صدا کنیم بلکه وظیفه ما رسیدگی قضایی در چارچوب شرع و قانون است و معتقدیم این برخوردها نیز جلوی برخی سوءاستفاده ها را می گیرد و نشان می دهد که نظام نسبت به این قبیل موضوعات حساس است.

مشکل اقتصادی را باید با تدبیر اقتصادی حل کرد

رئیس قوه قضاییه بار دیگر تاکید کرد: مشکل اقتصادی را باید با تدبیر اقتصادی حل کرد و البته همه مشکلات نیز ناشی از سوءتدبیر نیست. بخشی از آن هم به جنگ اقتصادی تمام عیار دشمن بازمی گردد که امیدواریم قدرت، اقتدار و حضور مردم در صحنه و عزت ملت، موجب فائق آمدن بر مشکلات شود اما همه باید کار هر قوه را در چارچوب وظایف خود ببینیم و انتظار ناصحیح از دستگاه ها نداشته باشیم.

آیت الله آملی لاریجانی در پایان تاکید کرد: مفاد استجازه اخیر از رهبر معظم انقلاب، برای همین برهه خاص بوده و حالت موقت دارد و علی القاعده اگر بخواهیم چنین مواردی دائمی شود، تشریفات تقنینی خود را طی خواهد کرد.


نویسنده : afshin
تاریخ : دو شنبه 12 شهريور 1397
زمان : 21:20
روزنامه لبنانی: اسد و سید حسن نصرالله تصمیمی بی‌سابقه گرفته‌اند روزنامه الثبات نوشت رئیس‌جمهور سوریه


 

روزنامه لبنانی: اسد و سید حسن نصرالله تصمیمی بی‌سابقه گرفته‌اندب روزنامه الثبات چاپ لبنان نوشت تل‌آویو از طریق برخی منابع خبر‌هایی دریافت کرده است مبنی بر این که بشار اسد، رئیس جمهور سوریه و سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان، طی روز‌های اخیر تصمیمی بی‌سابقه گرفته‌اند که در صورت حمله آمریکا و متحدانش به سوریه و عبور از خط قرمز‌های محور مقاومت، فورا آن را عملیاتی خواهند کرد.

به نوشته این روزنامه، برای اسرائیل محرز نشده که این تصمیم در یک تماس تلفنی گرفته شده است یا در دیداری مستقیم.


 

هفته گذشته وزارت دفاع روسیه اعلام کرد آمریکا و متحدانش با تکیه بر بهانه‌های واهی در پی حمله به مواضع دولت سوریه هستند. این وزارتخانه هشدار داد ممکن است آمریکا بهانه حمله شیمیایی برای حمله مجدد به تاسیسات دولتی سوریه استفاده کند.

بیست و یکم ماه اوت، انگلیس، آمریکا و فرانسه با مطرح کردن ادعاهای تکراری خود علیه دمشق اعلام کردند به هرگونه استفاده سوریه از تسلیحات شیمیایی به طور مناسب واکنش نشان خواهند داد.

هنوز جزئیاتی از تصمیم بی‌سابقه‌ای که اسرائیل می‌گوید بشار اسد و سیدحسن نصرالله برای پاسخ به حمله آمریکا به سوریه اتخاذ کرده‌اند، منتشر نشده است. روزنامه الثبات درباره این تصمیم چنین گمانه‌زنی کرده است که ممکن است در صورت حمله مجدد آمریکا به سوریه، یک عملیات نظامی بزرگ خارج از محاسبات متجاوزان در منطقه صورت گیرد.

طی هفته‌های اخیر گمانه‌زنی‌های زیادی درباره احتمال حمله نظامی مجدد آمریکا و متحدانش به سوریه به بهانه حمله شیمیایی در این کشور مطرح شده است.


نویسنده : afshin
تاریخ : شنبه 10 شهريور 1397
زمان : 23:19
رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای هیئت دولت: در وعده های اروپا تردید کنید/ برجام هدف نیست، وسیله اس


 

در وعده های اروپا تردید کنید/ برجام هدف نیست، وسیله است/ اگر بدانیم که منافع ملی تامین نمی شود، آتش زدنبرجام را بلد هستیم

 

رهبر انقلاب فرمودند: از من می پرسند که که شما گفتید برجام را آتش می زنیم. چرا نزدید!؟ گفتم شاید بشود منافع ملی را با آن تامین کرد، وگرنه اگر بدانیم که منافع ملی تامین نمی شود، آتش زدن آن را بلد هستیم.

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز چهارشنبه 7 شهریور در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت سخنانی را ایراد کردند که بخشی از آن به شرح زیر است.

ایشان در این دیدار خطاب به هیئت دولت با اشاره به کشورهای اروپایی گفتند: همانطور که قبلا گفتم، الان هم می گویم که ارتباط با اروپا باید ادامه پیدا کند، اروپا یک شکل نیست، در یک مواردی مشترک هستند و در خیلی از موارد غیر مشترک. به هر حال ارتباط با مجموعه کشورهای اروپایی باید ادامه پیدا کند، اما از آنان قطع امید کنید. اروپا جایی نیست که بتوانیم برای مسائل گوناگون خود از جمله برجام و اقتصادی به آنها دل ببندیم، آنها کاری نخواهند کرد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای ادامه دادند: قطع امید به معنای قطع رابطه و مذاکره نیست، به معنای گرفتن تصمیم خود بصورت دیگری است. نگاه شک آلود به وعده های اروپا داشته باشید، در وعده های آنها تردید کنید. در قضیه برجام، اروپا دارد بازی در می آورد و رفتار مناسبی ندارد. برجام هدف نیست، وسیله است. برجام چیزی نیست که لازم باشد حتما آن را حفظ کنیم.

فرمانده کل قوا اظهار کردند: برجام برای حفظ منافع ملی ماست. اگر روزی به این نتیجه رسیدیم که که برجام نمی تواند منافع ملی ما را تضمین کند، باید آن را کنار بگذاریم. منافع ملی مهم است.

ایشان فرمودند: از من می پرسند که که شما گفتید برجام را آتش می زنیم. چرا نزدید!؟ گفتم شاید بشود منافع ملی را با ان تامین کرد، وگرنه اگر بدانیم که منافع ملی تامین نمی شود، آتش زدن آن را بلد هستیم. آنها نباید با ما بازی کنند. شنیدم نامه ای به مسئولان اروپایی نوشته شده که نوشتن این نامه ها خوب است. آنها باید بفهمند که پشت این  نامه ها تدبیر و تصمیم نهفته است.

حضرت آیت الله خامنه‌ای ادامه دادند: این تدبیر باید هم در بیانات رئیس جمهور باشد و هم در برخی اقدامات که آقای صالحی (رئیس سازمان انرژی اتمی) باید انجام دهند که من نمی دانم که این اقدامات تا چه حدی در حال انجام است و یا انجام گرفته است.


نویسنده : afshin
تاریخ : شنبه 10 شهريور 1397
زمان : 23:15


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.