رهبر انقلاب: دفاع مقدس ترسیم‌کننده‌ی وضع معادلات قدرت در دنیای ظالم است


رهبر انقلاب:

مراسم شب خاطره به مناسبت هفته‌ی دفاع مقدس با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در حسینیه‌ی امام خمینی (رحمه‌الله) برگزار شد.

دفاع مقدس ترسیم‌کننده‌ی وضع معادلات قدرت در دنیای ظالم است مراسم شب خاطره به مناسبت هفته‌ی دفاع مقدس، امشب (چهارشنبه) با حضور جمعی از رزمندگان و هنرمندان دوران دفاع مقدس و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در حسینیه‌ی امام خمینی (رحمه‌الله) برگزار شد.

رهبر انقلاب در این مراسم اظهار کردند:یک جنبه‌ی دفاع مقدس این است که ترسیم‌کننده‌ی وضع معادلات قدرت در دنیای وحشی و ظالم و بی‌خبر از معنویات است.

مقام معظم رهبری بیان کرد: یک طرفِ این جنگ، سیم‌خاردار هم نمی‌توانست بخرد و بیاورد و طرف دیگر، مدرن‌ترین وسایل جنگی روز را با کمیت بالا در اختیار داشت و حتی اجازه داشت سلاح شیمیایی مصرف کند.

رهبر انقلاب افزود: امروز غربی‌ها برای تهمت #سلاح_شیمیایی چه جاروجنجالی می‌کنند اما آن‌روز صدام اجازه داشت از سلاح شیمیایی نه‌فقط در جبهه که در شهرها استفاده کند و همین فرانسه و آلمان و شوروی آن‌روز کمکش می‌کردند.

مقام معظم رهبری گفت: در دوران #دفاع_مقدس، ما در محاصره‌ی سیاسی و محاصره‌ی اقتصادی بودیم که هیچ، در محاصره‌ی تبلیغاتی هم بودیم و صدای ما به هیچ‌جا نمی‌رسید.

رهبر انقلاب بیان کرد: خب من سؤالم این است که چرا مردم آلمان و فرانسه ندانند دولتشان در آن هشت سال چه کرد؟ الان نمی‌دانند و این، کوتاهیِ ماست. الان دنیا این تصویر رسواکننده‌ی نظام سلطه را در مقابل خود نمی‌بینید.

باید دست‌به‌کار شویم و برای قهرمان‌های دفاع مقدسمان فیلم بسازیم

مقام معظم رهبری بیان کرد: ما در ادبیات،‌ سینما، تئاتر، روزنامه‌نگاری و فضای مجازی‌مان بسیاری کارها را باید انجام دهیم که انجام نداده‌ایم. هرجا هم ولو در حجم کم انجام دادیم تأثیرگذار بود.

رهبر انقلاب گفت: همین فیلم اخیر آقای حاتمی‌کیا هرجا پخش شد مورد استقبال قرار گرفت؛ چرا در اروپا و آسیا پخش نشود؟

رهبر انقلاب تصریح کرد: در جشنواره‌های غربی، فیلم‌های ایرانی‌ای پخش می‌شوند که کیفیتشان به‌مراتب کمتر از فیلم‌های دفاع مقدس است اما یک فیلم دفاع مقدس را نشان نمی‌دهند؛ چون می‌ترسند این فیلمِ افشاگر پخش شود. پس این، سلاح کار‌آمدی است؛ چرا استفاده نمی‌کنیم؟

مقام معظم رهبری: ما باید دست‌به‌کار شویم و برای قهرمان‌هایمان فیلم بسازیم؛ همت، باکری و برخی شخصیت‌های زنده‌ی دفاع مقدس، قهرمانند. دنیا باید عظمت این چهره‌ها را بداند.

اگر پیام شهیدان را بشنویم خوف و حزن از ما دور می‌شود

رهبر انقلاب گفت: در روایت دفاع مقدس، باید روح ایمان، ایثار، دلدادگی و مجاهدت و همچنین پیام شکست ناپذیری ملت ایران که با شوق و ذوق به میدان جنگ می‌رفتند، متبلور باشد.

ایشان بیان کردند: جنگ البته چیز تلخی است لکن از همین حادثه تلخ، قرآن پیام بهجت و عظمت و نشاط می‌دهد که مصداق آن آیه وَ يَستَبشِرونَ بِالَّذينَ لَم يَلحَقوا بِهِم مِن خَلفِهِم أَلّا خَوفٌ عَلَيهِم وَلا هُم يَحزَنون است

مقام معظم رهبری گفت: عزیزان من بدانید امروز هم اگر پیام شهیدان به گوش ما برسد از ما خوف و حزن را دور می‌کند و از آن، پیامِ بهجت و شجاعت و اقدام برای ما به ارمغان خواهد آمد.


نویسنده : afshin
تاریخ : پنج شنبه 5 مهر 1397
زمان : 12:35
رای الیوم بررسی کرد؛ چرا آمریکا یکباره تصمیم به جمع‌آوری سامانه‌های موشکی پاتریوت از کشور‌های عربی گ


تصمیم وزیر دفاع آمریکا برای جمع‌آوری سامانه‌های موشکی پاتریوت از کشور‌های کویت، بحرین و اردن ابهامات زیادی را به وجود آورده است.

چرا آمریکا یکباره تصمیم به جمع‌آوری سامانه‌های موشکی پاتریوت از کشور‌های عربی گرفت؟ تصمیم ناگهانی آمریکا برای جمع‌آوری سامانه‌های موشکی پاتریوت از کشورهای عربیمنطقه احتمالا نشانگر دست کشیدن واشنگتن از متحدان خود در منطقه است.

روزنامه اینترنتی رای الیوم در سرمقاله خود نوشت: تصمیم جیمز متیس (وزیر دفاع آمریکا) برای جمع‌آوری سامانه‌های موشکی پاتریوت از کشورهای کویت، بحرین و اردن ابهامات زیادی را به وجود آورده است.

روزنامه وال استریت ژورنال، نزدیک به دولت آمریکا که روز چهارشنبه به نقل از منابعی در وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) این خبر را منتشر کرد، نوشت: چهار سامانه موشکی که دو سامانه در کویت و دو سامانه دیگر در بحرین و اردن مستقر هستند، جمع آوری خواهند شد تا برای مقابله با هرگونه خطری از سوی چین یا روسیه در نقاط جدیدی نصب شوند.

رئیس ستاد ارتش کویت رسما به جمع‌آوری دو سامانه موشکی از خاک کشورش اذعان کرد. سخنگوی این نهاد نظامی گفت: این عملیات با هماهنگی آنها انجام شده است. وی تاکید کرد: دو سامانه مذکور برای حفاظت از نیروهای آمریکایی در پایگاه دوحه بودند و سامانه موشکی پاتریوت کویت برای حفاظت و پوشش کامل مرزهای جغرافیایی کشور کویت کافی است.

ترامپ بارها به کشورهای خلیج فارس گوشزد کرده است که آمریکا طی چندین دهه از آنها به رایگان حمایت کرده و این حمایت بزرگترین عامل بقای آنها بوده است از این رو باید بهای این حمایت را بپردازند. حالا باید دید آیا این اقدام در جهت اجرای تهدیدها و توقف حمایت است یا به منظور باج خواهی مالی بیشتر.

شاید کویت کشوری ثروتمند باشد و بتواند سامانه های موشکی پاتریوت را خریداری کند اما شرایط برای بحرین و اردن این گونه نیست. اگر هم این سامانه‌ها برای حفاظت از نیروهای آمریکایی نصب شده بود جمع‌آوری آنها می تواند نشانگر وجود طرحی در آینده برای عقب کشیدن نیروهای آمریکایی مستقر در خلیج فارس باشد زیرا منطقی نیست که این نیروها بدون حمایت بمانند به ویژه در کشور بحرین که آمریکا یک پایگاه دریایی دارد که مرکز دائمی ناوگان پنجم آمریکاست.

درست است که کشور بحرین تحت تاثیر فشارهای ترامپ حدود 12 میلیارد دلار برای خرید جنگنده های اف-16 هزینه کرده است اما منابع محدود مالی این کشور و افزایش کسری بودجه عمومی آن به علاوه کاهش حمایت مالی عربستان و سایر کشورهای خلیج فارس از آن باعث می‌شود نتواند سامانه‌های موشکی پاتریوت را برای دفاع از حریم هوایی خود و نیز نیروهای آمریکایی مستقر در کشورش خریداری کند. اردن هم با بدهی عمومی 40 میلیارد دلاری که معادل 97 (درصد) از تولید داخلی آن است شرایطی مشابه بحرین دارد.

اقدام آمریکا در جمع‌آوری سامانه‌های موشکی پاتریوت از ترکیه در زمان بحران این کشور با مسکو بر سر سرنگونی هواپیمای سوخوی روسیه در سال 2015 نزدیک مرزهای سوریه در کنار دلایل دیگر باعث تیرگی روابط بین دو کشور و اقدام رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه برای خرید سامانه اس 400 روسیه شد که توان بیشتری داشت. آیا کشورهای خلیج (فارس) یا تعدادی از آنها همین کار را در آینده انجام خواهند داد؟

کشورهای ثروتمند خلیج فارس مانند عربستان و امارات و قطر دهها میلیارد دلار برای خرید هواپیماهای اف-16 و اف-15 آمریکا و حتی سامانه های موشکی پاتریوت هزینه کرده‌اند تا نیروی هوایی خود را تقویت کنند. اما کشوری مثل بحرین نمی تواند در این رقابت همپای آنها جلو برود.

در پایان این گزارش آمده است: تعجب نمی‌کنیم اگر این اقدام آمریکا برای اعمال فشار بیشتر بر کشورهای خلیج فارس برای خرید موشک ها و هواپیماهای بیشتر باشد آن هم نه برای دفاع از حریم هوایی خود بلکه برای حمایت از نیروهای آمریکایی مستقر در آن کشورها به عنوان بهایی که باید برای حمایت آمریکا بپردازند. همچنین بعید نمی‌دانیم اگر واشنگتن درصدد شانه خالی کردن از حمایت این کشورهای متحد باشد زیرا اقدام این‌چنینی از سوی آمریکا مسبوق به سابقه است.


نویسنده : afshin
تاریخ : پنج شنبه 5 مهر 1397
زمان : 12:29
اشتیاق ترامپ برای دیدار با مقامات ایران؛ واقعی یا نمایشی؟ با شروع نشست مجمع عمومی سازمان ملل، اظهارا


 

اشتیاق ترامپ برای دیدار با مقامات ایران؛ واقعی یا تبلیغاتی؟اظهارات مقامات کاخ سفید طی ماه‌های اخیر درباره آمادگی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، برای دیدار با مقامات ایران باعث شده است که هفتاد و سومین نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک با دقت و حساسیت بیشتری از سوی رسانه‌های جهان دنبال شود.

ترامپ از زمان خروج از برجام در اردیبهشت سال جاری بیش از پانزده بار (یعنی تقریبا هفته‌ای یکبار) در سخنرانی‌ها، ملاقات‌ها یا در توییت‌های خود علنا یا تلویحا از تمایل خود برای دیدار با رئیس‌جمهور ایران سخن گفته که آخرین مورد آن به دیدار با امیر کویت در کاخ سفید باز می‌گردد.

در این میان، مقامات دولت او نیز در مصاحبه با رسانه‌های مختلف مدعی شده‌اند که "رئیس‌جمهور آمریکا آماده ملاقات با رهبران ایران است" و با سفر سران جهان به نیویورک برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل، این درخواست‌ها پررنگ‌تر از قبل شده‌اند؛ به طوریکه مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، روز یکشنبه در مصاحبه با ان‌بی‌سی صریحا اعلام کرد ترامپ مایل است با روحانی در حاشیه نشست مجمع عمومی دیدار کند.

اما چرا ترامپ تا این اندازه مشتاق به ملاقات با مقامات ایران است و چه هدفی را در پس این اظهارات جستجو می‌کند؟ برای کسانی که از نزدیک تحولات داخلی آمریکا را دنبال می‌کنند، پاسخ به این پرسش چندان دشوار نیست. سوای هدف نخستی که مقامات آمریکایی از طرح چنین پیشنهاداتی برای اختلاف‌افکنی و ایجاد شکاف میان مردم و حاکمیت دنبال می‌کنند، مساله اصلی به ناکامی ترامپ در عرصه سیاست خارجی و تاثیری که این ناکامی می‌تواند بر نتایج انتخابات ماه آینده کنگره داشته باشد، باز می‌گردد.

به بیان دیگر، ترامپ به دلیل انتقادات شدیدی که در عرصه سیاست خارجی بر او وارد است، برای مقاصد سیاسی داخلی خود و جلوگیری از شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای آتی به یک «دستاورد دیپلماتیک ملموس و قابل عرضه» نیاز دارد؛ بویژه آنکه تلاش‌های دیپلماتیک او و دولتش در رابطه با کره شمالی نیز بر خلاف پروپاگاندای رسانه‌ای سنگین آنها نتایج عملی قابل‌قبولی به همراه نداشته است.

به همین دلیل، ترامپ با وجود آنکه بی‌تعهدی خود را نسبت به توافقات مهم بین‌المللی از جمله برجام، توافق آب و هوایی پاریس، پیمان تجاری دو سوی اقیانوس آرام (ترنس-پسیفیک) و قرارداد تجارت آزاد آمریکای شمالی (نفتا) به اثبات رسانده، اکنون تنها به دنبال این است که با یک مقام ایرانی در یک قاب قرار بگیرد تا شاید بتواند با منافع انتخاباتی ولو زودگذری که از این دیدار به دست می‌آورد، از پیامدهای سیاسی خروج از برجام و پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات نوامبر جلوگیری کند.

افزون بر این، در کنار موانع متعددی که تسلط دموکرات‌ها بر کنگره می‌تواند در برابر برنامه کاری ترامپ ایجاد کند، تشدید گمانه‌زنی‌ها درباره استیضاح احتمالی او نیز این روزها بر بار نگرانی‌های میلیاردر نیویورکی افزوده است؛ مخصوصا آنکه نظرسنجی‌های انتخاباتی هفته‌های اخیر نیز حاکی از پیروزی احتمالی دموکرات‌ها در انتخابات مجلس نمایندگان و مجلس سنا هستند.

مخالفان ترامپ از ابتدای ریاست‌جمهوری او امیدوار بوده‌اند که اثبات تبانی ستاد انتخاباتی او با روس‌ها از سوی بازپرس ویژه این پرونده بتواند برای اولین بار در تاریخ ایالات متحده یک رئیس‌جمهور را از قدرت پایین بکشد اما اکنون رسوایی داشتن رابطه جنسی با یک بازیگر زن فیلم‌های مستهجن که هر روز جزئیات جدیدی از آن منتشر می‌شود و اعترافاتی که وکیل سابق او اخیرا علیه تخلفات مالی او در زمان انتخابات انجام داده، کار را به جایی رسانده که ترامپ اکنون به ملاقات با یک مقام ایرانی به عنوان فرصتی برای خارج شدن از زیر بار فشارها و فرار از استیضاح نگاه می‌کند.

در این میان، نامحبوب بودن ترامپ برای قشر قابل توجهی از جامعه آمریکا و سیاست‌های جنجالی او در رابطه با همسایگان، متحدان اروپایی، شرکای تجاری و ناتو و همچنین بی‌توجهی او به پیمان‌ها و توافقات بین‌المللی نیز باعث شده واژه استیضاح بیش از هر رئیس‌جمهور دیگری با نام او همنشین شود و اگر او نتواند به هر طریقی، شانس موفقیت انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تا ماه نوامبر افزایش دهد، بعید نیست که گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال استیضاح و برکناری او رنگ واقعیت به خود بگیرد.

در چنین شرایطی، نیاز او به رویارویی مستقیم با مقامات ایرانی باعث شد که پس از رد پیشنهاد مذاکره او از سوی ایران، «نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل ماه گذشته اعلام کند که رئیس‌جمهور آمریکا در 26 سپتامبر (4 مهر) همزمان با برگزاری اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل، [در اقدامی غیرمعمول] ریاست نشستی را درباره ایران در شورای امنیت سازمان ملل برعهده خواهد گرفت و روحانی نیز می‌تواند در این نشست شرکت کند!

پس از آنکه مشاوران کاخ سفید هشدار دادند که برگزاری چنین نشستی، این فرصت را در اختیار نماینده ایران قرار خواهد داد تا به انتقاد از آمریکا در شورای امنیت بپردازد، مقامات آمریکایی با عقب‌نشینی از موضع اولیه خود اعلام کردند موضوع این نشست گسترده‌تر از بحث درباره ایران خواهد بود اما ترامپ جمعه گذشته مجددا در اقدامی هدفمند در توییتر خود به صراحت عنوان کرد که موضوع نشستی که روز چهارشنبه (فردا) ریاست آن را در شورای امنیت برعهده خواهد داشت، "ایران" خواهد بود تا شاید به نوشته بلومبرگ، از این طریق، سرانجام مواجهه‌ای بین او و روحانی در سازمان ملل صورت گیرد.

اما روحانی همانطورکه روز شنبه در یادداشتی برای واشنگتن‌پست نوشت که پیشنهاد مذاکره‌ی ترامپ، صادقانه و واقعی نیست، روز گذشته نیز در نشستی که در نیویورک با مدیران رسانه‌ای آمریکا داشت با این عبارت که «شما با کسی می‌نشینید و قهوه می‌خورید که به تغییر رفتارش امید داشته باشید"، عملا هرگونه دیدار و مواجهه با رئیس‌جمهور آمریکا در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل را برای کسانی که در آمریکا منتظر شنیدن پاسخ مستقیمی از زبان او بودند، منتفی اعلام کرد.


نویسنده : afshin
تاریخ : سه شنبه 3 مهر 1397
زمان : 19:25
در سخنانی در مراسم آغاز هفتاد و سومین نشست مجمع عمومی سازمان ملل گوترش: از پایان دادن به جنگ در یمن


هفتاد و سومین نشست مجمع عمومی سازمان ملل با سخنرانی آنتونیو گوترش آغاز شد.

 هفتاد و سومین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد با سخنرانی آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل آغاز شد.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در سخنرانی خود در آغاز هفتاد و سومین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک گفت: اعتماد به نهادهای بین‌المللی ضعیف شده است و شاهد دودستگی در شورای امنیت هستیم.

وی ادامه داد: اگرچه از بروز جنگ جهانی سوم جلوگیری شد. شاهد گسترش هرج و مرج در صحنه بین‌المللی و برهم خوردن موازنه قدرت و نقض حاکمیت قانون بدون بازخواست هستیم.

گوترش: از پایان دادن به جنگ در یمن و سوریه عاجز مانده‌ایم/ رقابت تسلیحاتی در جهان به راه افتاده است

آنتونیو گوترش از « جهانی بیش از پیش پرهرج و مرج » ابراز تأسف کرد.

دبیرکل سازمان ملل گفت: باید سازمان ملل اصلاح شود تا بتواند خواسته‌های ملت‌ها را برآورده کند. جامعه جهانی با چالش های بزرگی روبروست.


بیشتر بخوانید: هرآنچه باید درباره نشست مجمع عمومی سازمان ملل بدانیم


گوترش افزود: راهکار تشکیل دو کشور در فلسطین دور از دسترس شده است. از پایان دادن به جنگ در یمن و سوریه عاجز مانده‌ایم و فاجعه روهینگیا و کشمکش فلسطینی و اسرائیلی همچنان ادامه دارد.

وی خاطر نشان کرد: تهدید هسته‌ای ضعیف نشده و رقابت جدید تسلیحاتی به راه افتاده است. همکاری بین المللی درباره وضع آوارگان ضعیف است.

گوترش تاکید کرد: جهان ما از وضعیت بدی به نام "اختلال کمبود اعتماد " رنج می برد. افراد احساس می کنند دچار مشکل هستند و امنیت ندارند. اعتماد به نقطه‌ای رسیده است که درحال گسسته شدن است. این موضوع شامل اعتماد به نهادهای ملی و اعتماد در میان کشورها و اعتماد به نظم جهانی مبتنی بر قانون می شود. قطبی شدن (دو دستگی) در حال افزایش است و عوام‌فریبی  نیز در حال پیشروی است. همکاری در میان کشورها با قطعیت کمتر و دشواری بیشتر روبرو شده است و اختلاف در شورای امنیت شدید است.

گوترش: از پایان دادن به جنگ در یمن و سوریه عاجز مانده‌ایم/ رقابت تسلیحاتی در جهان به راه افتاده است

وی ادامه داد: اعتماد به زمامداری جهانی نیز شکننده است چون سرعت چالش های قرن بیست و یکم گوی سبقت را از نهادهای متعلق به قرن بیستم و ذهنیت مربوط به این قرن (بیستم) ربوده اند.

آنتونیو گوترش افزود: ما هرگز یک سیستم واقعی زمامداری جهانی نداشته ایم که کم و بیش به صورت کامل دموکراتیک باشد اما بااین وجود در طول چند دهه ما بنیان های محکمی را برای همکاری بین‌المللی ایجاد کرده‌ایم. ما در مقام سازمان ملل متحد در کنار هم قرار گرفته ایم تا نهادها را ایجاد کنیم، هنجارها را شکل دهیم و قوانین را تدوین کنیم و بتوانیم منافع مشترکمان را به پیش ببریم. ما استاندارد معیشت (سطح زندگی) میلیون ها نفر از افراد را بهبود بخشیده ایم. ما در سرزمین‌هایی که دچار مشکل بوده‌اند صلح ایجاد کردیم و در واقع ما از جنگ جهانی سوم اجتناب کردیم.


نویسنده : afshin
تاریخ : سه شنبه 3 مهر 1397
زمان : 19:24
رهبر انقلاب اسلامی درپی حادثه تروریستی اهواز: دستگاه‌های اطلاعاتی موظفند با سرعت و دقت جنایتکاران را


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پی حادثه تروریستی صبح امروز در اهواز،با صدور پیامی این اقدام تروریستی را محکوم کرده و از دستگاههای اطلاعاتی خواستار تعقیب جنایتکاران شدند.


به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در پی حادثه تروریستی صبح امروز در اهواز، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پیامی صادر کردند.

متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است.

بسمه‌تعالی
حادثه‌ی تلخ و تأُسفبار شهادت جمعی از مردم عزیزمان در اهواز به دست تروریست های مزدور، یک بار دیگر قساوت و خباثت دشمنان ملت ایران را آشکار ساخت. این مزدوران قسی‌القلب که به روی زن و کودک و مردم بیگناه آتش میگشایند وابسته به همان مدعیان دروغگو و ریاکارند که پیوسته دم از حقوق بشر میزنند. دلهای پرکینه‌ی آنان نمیتواند تجلّی اقتدار ملی در نمایش نیروهای مسلح را تحمل کند. جنایت اینها ادامه‌ی توطئه‌ی دولتهای دست‌نشانده‌ی آمریکا در منطقه است که هدف خود را ایجاد ناامنی در کشور عزیز ما قرار داده‌اند. به کوری چشم آنان ملت ایران راه شرافتمندانه و افتخارآمیز خود را ادامه خواهد داد و مانند گذشته بر همه‌ی دشمنی‌ها فائق خواهد آمد.
اینجانب تسلّا و همدردی خود را به خانواده‌های این شهیدان عزیز عرض میکنم و صبر و سکینه‌ی الهی را برای آنان و علوّ درجات برای شهیدان مسألت مینمایم. دستگاه‌های مسئول اطلاعاتی موظفند با سرعت و دقت دنباله‌های این جنایتکاران را تعقیب کنند و آنان را به سرپنجه‌ی مقتدر قضائی کشور بسپارند.
سیّدعلی خامنه‌ای
۳۱ شهریور

نویسنده : afshin
تاریخ : شنبه 31 شهريور 1397
زمان : 20:49
با حضور رهبر انقلاب و در حسینیه امام خمینی؛ مراسم عزاداری شام غریبان حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌الس


مراسم عزاداری شام غریبان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) در حال برگزاری است.

مراسم عزاداری شام غریبان حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام آغاز شد مراسم عزاداری شام غریبان حضرت اباعبدالله الحسین (علیه‌السلام) در حسینیه امام خمینی (رحمه‌الله) با حضور رهبر انقلاب اسلامی و  هزاران نفر از مردم عزادار، جمعی از مسئولان کشور  در حال برگزاری است.

در این مراسم هم‌اکنون با قرائت دعای توسل مهدی سماواتی آغاز شده‌ است و در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود عالی و محمدرضا طاهری به سخنرانی و مداحی خواهند پرداخت.


نویسنده : afshin
تاریخ : پنج شنبه 29 شهريور 1397
زمان : 21:4
عاشورا روز تجلی میثاق مردم با امام حسین(ع)/ ایران اسلامی در سوگ شهادت ثارالله


مردم ولایت مدار ایران در غم شهادت امام حسین (ع) و یاران با وفایشان با شرکت در مراسم عاشورای حسینی در سوگ سالار شهیدان نشستند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛ دوست داران حسینی ایران همزمان با سراسر کشور  با حضور در مراسم عاشورای حسینی در غم شهادت سالار شهیدان و یاران باوفایش به سوگ نشستند.

حال و هوای عاشورا حسینی در قطعه ای از بهشت ایران/ تکرار هرساله عاشورا حکایت دیگری از عشق و دلدادگی شیعیان
پایتخت معنوی ایران میزبان زائرانیست که در سوگ امامشان اشک ماتم می ریزند.
حال و هوای عاشورا حسینی در قطعه ای از بهشت ایران/ تکرار هرساله عاشورا حکایت دیگری از عشق و دلدادگی شیعیان
شهر بانوی کرامت (س) غرق در شور حسینی
مردم قم در روز عاشورای حسینی عشق وارادت خود را به سرور و سالار آزادگان جهان، حضرت اباعبدالله الحسین ویاران باوفای ایشان نشان دادند.
عاشورا روز تجلی میثاق مردم با امام حسین(ع)/ ایران اسلامی در سوگ شهادت ثارالله +تصاویر

نوای اندوهگین "حسینیم وای " در آسمان آذربایجان غربی پیچید+تصاویر
مردم سوگوار آذربایجان غربی با شرکت باشکوه در مراسم عاشورای حسینی در سوگ سالار شهیدان عزاداری کردند.
عاشورا روز تجلی میثاق مردم با امام حسین(ع)/ ایران اسلامی در سوگ شهادت ثارالله +تصاویر

عزاداری عاشورای حسینی در خراسان شمالی
مردم خراسان شمالی امروز در سوگ حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بر سر و سینه می‌زنند.
عاشورا روز تجلی میثاق مردم با امام حسین(ع)/ ایران اسلامی در سوگ شهادت ثارالله +تصاویر

عزاداری با شکوه مردم همدان در روز عاشورا + تصاویر
مردم دارالمومنین همدان در روز شهادت حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) با راه اندازی دستجات سینه زنی و زنجیر زنی به عزاداری پرداختند.
عاشورا روز تجلی میثاق مردم با امام حسین(ع)/ ایران اسلامی در سوگ شهادت ثارالله +تصاویر

برپایی دسته جات عزاداری در روز عاشورای حسینی در گیلان+تصاویر
مردم گیلان در روز عاشورای حسینی با برپایی دسته جات عزاداری به یاد مظلومیت امام حسین (ع) و شهدای کربلا عزاداری کردند.

عاشورا روز تجلی میثاق مردم با امام حسین(ع)/ ایران اسلامی در سوگ شهادت ثارالله +تصاویر

گلستان یکپارچه صحنه اقامه عزای حسینی در روز عاشورا + تصاویر
مردم گلستان امروز همزمان با سراسر کشور در روز عاشورا غرق در ماتم و عزای حسین (ع) هستند.
عاشورا روز تجلی میثاق مردم با امام حسین(ع)/ ایران اسلامی در سوگ شهادت ثارالله +تصاویر

دارالعباده در عاشورای حسینی یک پارچه غرق در عزا +تصاویر
هیئت‌های عزاداری استان یزد با حضور در مساجد و حسینیه ها ارادت خود را به سالار شهیدان نشان دادند.
عاشورا روز تجلی میثاق مردم با امام حسین(ع)/ ایران اسلامی در سوگ شهادت ثارالله +تصاویر
برگزاری مراسم عاشورای حسینی اهل سنت و شیعیان در استان کردستان + تصاویر
همزمان با عاشورای حسینی آیین‌های عزاداری باحضور هزاران نفر از عاشقان و شیفتگان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) اعم از اهل سنت و تشیع در استان کردستان برگزار شد.
عاشورا روز تجلی میثاق مردم با امام حسین(ع)/ ایران اسلامی در سوگ شهادت ثارالله +تصاویر

عزاداری هرمزگانی‌ها در عاشورای حسینی +تصاویر
همزمان با عاشورای حسینی استان هرمزگان در عزای سرور وسالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) یکپارچه غرق غم و اندوه است.
عاشورا روز تجلی میثاق مردم با امام حسین(ع)/ ایران اسلامی در سوگ شهادت ثارالله +تصاویر

عزاداری مردم خوزستان در روز عاشورا 
عزاداری سرور و سالار شهیدان درخوزستان آغاز و مردم سر تا سر استان در روز عاشورا، در سوگ سومین امام شعیان ابا عبدالله الحسین به سوگ نشستند.

تصاویری از عزاداری مردم خرم آباد در روز عاشورای حسینی
گوشه‌ای از سوگواری مردم خرم آباد در روز عاشورای حسینی در قاب دوربین به نمایش درآمده است.
تصاویری از عزاداری مردم خرم آباد در روز عاشورای حسینی
سوگ عزای عاشوراییان در کرمان +تصاویر
مردم مومن و ولایتمدار استان کرمان در روز عاشورا به سوگ شهادت امام حسین (ع) و ۷۲ تن از یاران باوفایش نشستند.
عاشورا روز تجلی میثاق مردم با امام حسین(ع)/ ایران اسلامی در سوگ شهادت ثارالله +تصاویر
مراسم عزاداری عاشورای حسینی در گلزار شهدای زاهدان +تصاویر
مراسم عزاداری عاشورای حسینی در استان سیستان وبلوچستان با حضور باشکوه دسته‌های عزاداری در گلزار شهدای زاهدان برگزار شد.
عاشورا روز تجلی میثاق مردم با امام حسین(ع)/ ایران اسلامی در سوگ شهادت ثارالله +تصاویر

فارس در سوگ سید و سالار شهیدان + تصاویر
عزادارن حسینی در استان فارس، روز عاشورا در عزای اباعبدالله الحسین (ع) به سوگواری پرداختند.
فارس در سوگ سید و سالار شهیدان

خیل عظیم عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت در آذربایجان شرقی
خیل عظیم عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت در آذربایجان شرقی امروز در مظلومیت حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام ) و یاران با وفایش بر سر و سینه می زنند.
عاشورا روز تجلی میثاق مردم با امام حسین(ع)/ ایران اسلامی در سوگ شهادت ثارالله +تصاویر

عزاداری پرشور ایلامی ها در روز عاشورا + تصاویر
در روز عاشورای حسینی مردم عزادار شهر ایلام در میدان 22 بهمن به عزاداری پرداختند.
عاشورا روز تجلی میثاق مردم با امام حسین(ع)/ ایران اسلامی در سوگ شهادت ثارالله +تصاویر

مراسم عاشورای حسینی در کرمانشاه + تصاویر
مراسم عزاداری عاشورای حسینی در کرمانشاه برگزار شد.
عاشورا روز تجلی میثاق مردم با امام حسین(ع)/ ایران اسلامی در سوگ شهادت ثارالله +تصاویر

قزوین در روز عاشورا غرق در ماتم شد
مردم مناطق مختلف استان قزوین در روز عاشورا در سوگ سید و سالار شهیدان و یاران با وفایش عزاداری کردند.
عاشورا روز تجلی میثاق مردم با امام حسین(ع)/ ایران اسلامی در سوگ شهادت ثارالله +تصاویر

حضور پرشور و شعور مردم کهگیلویه و بویراحمد در مراسم عاشورای حسینی
مراسم عاشورای حسینی در استان 
کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

حضور پرشور و شعور کهگیلویه و بویراحمدی در مراسم عاشورای حسینی

مازندران در سوگ اباعبدالله الحسین (ع) +تصاویر
هیأت‌های عزاداری مازندران امروز همزمان با عاشورای حسینی در سوگ شهادت امام حسین (ع) و یارانش بر سر و سینه زدند.
مازندران در سوگ اباعبدالله الحسین (ع) +تصاویر

برگزاری مراسم عزاداری در آبادان و خرمشهر
مراسم عزاداری عاشورای سید و سالار شهیدان در آبادان و خرمشهر برگزار شد.


نویسنده : afshin
تاریخ : پنج شنبه 29 شهريور 1397
زمان : 21:0
رئیس دیوان محاسبات در گفت‌وگوی مشروح با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛ خداحافظی 170 مقام دولتی بازن


رئیس دیوان محاسبات کشور گفت: با محاسبات و بررسی‌های صورت گرفته مشخص شده است که حدود 170 نفر از مقامات طبق قانون جدید نمی‌توانند در دستگاه‌های اجرایی به خدمت خود ادامه دهند.


خداحافظی 170 مقام دولتی بازنشسته با اجرای قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان/ برخی مدیران به دنبالدور زدن قانون هستند/فرصت 60 روزه به مدیران بازنشسته برای جابه جایی/با اجرای این قانون به هیچ وجه دچار چالش نمی‌شویمعادل آذر رئیس دیوان محاسبات کشور در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان، اظهار کرد: این قانون به تمام دستگاه‌های اجرایی، نهادها، مؤسسات عمومی و دستگاه‌های غیر دولتی که در ماده 5 قانون مدیریت کشور مصادیق آن بیان شده است ، مرتبط می‌شود.

وی افزود: این قانون نسبت به قانون بازنشستگی قبلی که تاریخ اجرای آن از یکم فروردین سال 95 بود، کمی متفاوت است، در گذشته برخی افراد با استثناء می‌توانستند بعد از بازنشستگی به کار بازگردند، اما قانون جدید مشمول آنها نیز خواهد بود؛ لذا افرادی مانند استانداران، معاونان آنها و معاونین وزرا شامل ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان خواهند شد.

آذر تصریح کرد: با محاسبات و بررسی های صورت گرفته مشخص شده است که حدود 170 نفر از مقامات طبق قانون جدید نمی‌توانند در دستگاه‌های اجرایی به خدمت خود ادامه دهند.

رئیس دیوان محاسبات کشور بیان کرد: فرزندان جانبازان قبلا می‌توانستند بعد از بازنشستگی به کار بازگردند که آنها نیز طبق قانون جدید امکان چنین کاری را نخواهند داشت.

وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی به دستگاه‌های اجرایی علائمی را می‌دهد که استفاده حداکثری از قانون بازنشستگی داشته باشند، یعنی افرادی که از نظر سن شناسنامه‌ای و سن سنوات خدمتی به سن بازنشستگی رسیده‌اند، بازنشسته شده و فضا را برای جوان‌ترها باز کنند تا شاهد یک مهندسی جدید در سطوح مدیریتی باشیم.

رئیس دیوان محاسبات کشور بیان کرد: دیوان محاسبات این افراد را به خوبی رصد می‌کند، زیرا این امر خلاف قانون است، در قانون بازنشستگی آمده که هر نوع پرداختی به این افراد از محل بیت‌المال و بودجه کشور به معنای حکم تصرف بیت‌المال است و این امر عبور از قانون تلقی شده و جرم محسوب می‌شود، بنابراین تقاضا دارم حالا که چنین قانون مؤثری ابلاغ شده همه تلاش کنیم تا به نحو احسن اجرا شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مجازاتی برای متخلفان تعیین شده است، گفت: افرادی که سعی دارند قانون را دور بزنند نه تنها مجرم شناخته می‌شوند، بلکه مدیران و متولیان و پرداخت کنندگان به آنها نیز تصرف کننده در اموال دولتی تلقی می‌شوند و این جرم به دستگاه قضایی گزارش می‌شود.

آذر اظهار کرد: قانونگذار صراحتا اعلام کرده که بعد از ابلاغ این قانون افراد مشمول حداکثر 60 روز فرصت دارند تا پروسه خداحافظی و جابه‌جایی را انجام دهند؛ فکر نمی‌کنم هیچ مدیری حاضر باشد تا نوعی تخلف که جرم نیز محسوب شود در کارنامه‌اش درج شود.

وی ادامه داد: برخی از افراد مشمول این قانون با مراجعه به صندوق‌های بازنشستگی و سازمان تامین اجتماعی سعی دارند تا با ابطال حکم بازنشستگی همچنان به فعالیت خود ادامه دهند، اما لازم به ذکر است که حتی اگر هم حکم بازنشستگی چنین افراد توسط دستگاه های بازنشستگی باطل شده باشد، آنها در هر حال مشمول این قانون خواهند شد.

آذر درباره برخی از ابهامات این قانون خاطر نشان کرد: این قانون ابهاماتی هم دارد، مثلا اشخاص و مقاماتی که انتخابی هستند همچون شهرداران که با انتخاب مرجعی مثل شورای شهر انتخاب شده‌اند، آیا شامل بازگشت به کار محسوب می‌شوند؟ معتقدم این مهم با بررسی و رفع ابهام جزئیات در مجلس، قابل حل خواهد بود.

رئیس دیوان محاسبات کشور بیان کرد: با اجرای این قانون کشور به هیچ وجه دچار چالش نمی‌شود، چرا که از قبل نیز قانون منع به کارگیری بازنشستگان در کشور وجود داشت و تنها برخی مشمول استثناء بودند.

وی افزود: البته برای وزارت اطلاعات حدود یک درصد استثنا قائل شدیم اما سایرین مشغول اجرای این قانون هستند. سران سه قوه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی جزء استثنائات این قانون هستند.


نویسنده : afshin
تاریخ : دو شنبه 26 شهريور 1397
زمان : 16:26
سه‌گانه‌ای که قدرت سپاه پاسداران را چند برابر کرد اواخر شهریورماه سال 1364 یکی از روزهایی است که هم


تنها چند ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ماه سال 57 بود که حضرت امام خمینی (ره) در دوم اردیبهشت سال 58 رسماً فرمان تشکیل سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی را صادر کردند. در آن زمان اما شاید هیچ کس فکر نمی‌کرد این سازمان نوپا که برای حفاظت از انقلاب ملت ایران به وجود آمده، در مدت‌زمان کوتاهی تنها چند سال پس از تأسیس بتواند در مقابل انواع تهدیدات پیچیده داخلی و خارجی علیه نظام اسلامی ایستادگی و با آنها مقابله کند.

در ابتدای تشکیل، سپاه با اینکه سازمانی نوپا و متشکل از جوانان انقلابی بود، فعالیت‌های خوبی در دفاع از انقلاب و مقابله با ناامنی‌ها از خود نشان می‌دهد، از جمله مقابله با قائله‌های تجزیه‌طلبانه و ضد انقلاب در خوزستان و کردستان و مقابله با عوامل نفوذی در دستگاه‌ها و نهادهای انقلابی و کشور. اقدامات سپاه تا حدی چشمگیر بود که حضرت امام در 29 مرداد سال 58 زمانی که عده‌ای از اعضای شورای فرماندهی سپاه برای ارائه گزارش به حضرت امام به شهر قم می‌روند، امام خمینی در تجلیل از اقدامات پاسداران می‌فرمایند:«من از سپاه راضی هستم و به هیچ وجه نظرم از شما برنمی‌گردد. اگر سپاه نبود، کشور هم نبود. من سپاه پاسداران را بسیار عزیز و گرامی می‌دارم. چشم من به شماست. شما هیچ سابقه‌ای جز سابقه اسلامی ندارید. سلام مرا به همه برسانید. من از همه شما متشکرم. من به همه دعا می‌کنم.» 

سه‌گانه قدرتمند سپاه

در تاریخ دفاع مقدس روز‌هایی هستند که از اهمیت زیادی برخوردارند. سالروز آغاز جنگ تحمیلی، سالروز فتح خرمشهر، سالروز آغازعملیات والفجر ۸ و سالروز شکست حصر آبادان از جمله این روز‌های برجسته در تاریخ هستند؛ اما ۲۶ شهریورماه یکی از روزهایی است که هم در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شد و هم در تاریخ جنگ تحمیلی.

جنگ به پنجمین سال خود رسیده بود؛ بسیاری از تجهیزات نیرو‌های نظامی کشور خصوصا تجهیزات و ادوات سنگین زرهی ارتش تا آن زمان و در خلال جنگ از بین رفته و یا بلااستفاده مانده بود؛ بودجه نظامی کشور پاسخگوی یک ارتش کلاسیک نبود و از طرفی پیشرفت در جنگ در گرو توسعه توان رزمی کشور به نظر می آمد. فرماندهان نظامی معتقد بودند برای تغییر معادلات جنگ به سود ایران باید چند عملیات نظامی فراگیر انجام شود؛ اما برای این کار توانمدی‌های کشور مناسب نبود.

فرماندهان سپاه پاسداران به این نتیجه رسیدند که برای ادامه حضور نظامی سپاه در جنگ باید ساختار‌های این نهاد انقلابی منسجم‌تر از گذشته شود؛ در همین راستا محسن رضایی فرمانده سپاه پاسداران در پانزدهم شهریور ماه ۱۳۶۴ در نامه‌ای خطاب به حضرت امام خمینی (ره) با اشاره به کندی کار در سپاه زمینی  و سپاه دریایی و همچنین توقف در سپاه هوایی از حضرت امام خواسته بود  تفکیک این سه قوا را ابلاغ و در حقیقت آن را به رسمیت بشناسد.

( 26 شهریور) تشکیل قوای سه گانه سپاه

در آن زمان بعضی از مسئولان کشور با تشکیل نیروی هوایی و نیروی دریایی مستقل سپاه از ارتش موافق نبودند، اما حضرت امام خمینی (ره) هم در پاسخ به نامه محسن رضایی، حکم تاریخی خود مبنی بر لزوم تشکیل قوای سه گانه سپاه را صادر فرمودند که این نامه بدین شرح است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

جناب آقای محسن رضایی؛ فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

با توجه به اینکه در اصل ۱۵۰ قانون اساسی ادامه نقش سپاه در نگهبانی از انقلاب و دستاورد‌های آن تصریح شده است و نظر به آن‌که انجام این نقش بدون آمادگی کامل سپاه از جهت تجهیزات و آرایش جنگی و فنون دریایی، زمینی، هوایی امکان‌پذیر نیست، شما مأموریت دارید هرچه سریع‌تر سپاه پاسداران را مجهز به نیرو‌های زمینی، هوایی، دریایی قوی نمایید تا در موارد لازم با همکاری و هماهنگی با ارتش جمهوری اسلامی از مرز‌های زمینی، دریایی، هوایی کشور حفاظت نمایند.

۲۶ شهریور ۱۳۶۴

روح‌الله الموسوی الخمینی

( 26 شهریور) تشکیل قوای سه گانه سپاه

اگرچه با حکم امام خمینی قوای سه گانه سپاه به وجود آمد، مقدمات تشکیل این نیرو‌ها از مدتی قبل از آن برداشته شده بود؛ در درون بدنه سپاه پیش از حکم امام (ره) ، یگان‌های زمینی، دریایی و هوایی به طور مجزا فعالیت می‌کردند. پس از ابلاغ حکم امام خمینی، محسن رضایی فرمانده کل سپاه، روسای سه نیروی نظامی سپاه را برگزید؛ به این ترتیب، علی شمخانی به فرماندهی نیروی زمینی، موسی رفان  به فرماندهی نیروی هوایی و حسین علایی به فرماندهی نیروی دریایی منصوب شدند.

روند موفقیت‌های سپاه پاسداران و اثرگذاری آن در معادلات جنگ که مدتی  کند شده بود، با تشکیل قوای سه گانه دوباره شتاب گرفت؛ مجموعه عملیات‌ کربلای یک  تا پنج و عملیات‌های والفجر  را می‌توان آغاز این روند دانست.

سپاه پاسداران، الگویی برای جوانان

مقام معظم رهبری در تاریخ  ۲۴ شهریورماه سال  ۱۳۷۸  در جمع فرماندهان و مسئولان سپاه پاسداران با اشاره به سرگذشت سپاه پاسداران اظهار کردند: هيچ ملت رشيد و خردمندى نبايد گذشته خود را فراموش كند؛  چگونگى شكل گيرى‌ سپاه و نحوه حركت و رشد و تعالى اين مجموعه نظامى - معنوى، براى نسل امروز و نسل‌هاى آينده بويژه نوجوانان و جوانان درس آموز و قابل بهره گيرى است.

هدف دیگر سپاه از تفکیک سه نیروی نظامی، تخصصی شدن حوزه فعالیت‌های فرماندهان و کادر نیروی انسانی آن بود؛ حرکتی که آن روز توسط فرماندهان سپاهی آغاز شد موجب شده تا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بتواند در بسیاری از زمینه‌های نظامی به عنوان نیرویی پیشرو و کار آمد باشد؛ از موشک‌های با برد بلند تا اجرای متنوع‌ترین مانورها و عملیات‌های نظامی نشان می‌دهد این نیروی نظامی دیگر یک نهاد انقلابی کوچک و چریکی نبوده و دارای بالاترین استانداردها در حوزه فعالیت‌های نظامی باشد.

«ما در سال‌های دفاع مقدس حتی سیم خاردار را هم وارد می‌کردیم، اما امروز جزو 10 کشور اول موشکی هستیم. ما از قدرتمند‌ترین کشورها در زمینه قدرت دفاعی هستیم و توانستیم دشمنانمان را صدها کیلومتر پیش از مرزهای کشورمان نابود کنیم.» این بخشی از سخنان بهمن کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در مورد قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران است.

( 26 شهریور) تشکیل قوای سه گانه سپاه

قطعا این رشد تواتمندی نظامی با تخصص و تعهد نیروی‌های مختلف سپاه پاسداران همراه بوده است؛ مقام معظم رهبری در ۷ مهرماه ۱۳۷۲ و در مراسم‌ صبحگاه‌ مشترك‌ يگان‌های هوايی، دريايی و زمينی سپاه‌ پاسداران‌ انقلاب‌ اسلامی فرمودند: سپاه پاسداران با پيشرفت‌ در زمينه‌ آموزش‌ و كسب‌ دانش‌ نظامی، عملياتی و ستادی و نيز بهره‌برداری از اندوخته‌های بزرگ‌ تجربی بايد روز به‌ روز بر كارآيی، اقتدار و توانايی خود به‌ عنوان‌ يك‌ سازمان‌ رزمی بيافزايد و از رهگذر مبادله‌ تجربيات‌ نظامی با ارتش‌ جمهوری اسلامی ايران‌ به‌ قدرت‌ دفاعی و رزمی ايران‌ اسلامی استحكام‌ بيشتری بخشد.

در سال ۱۳۸۸ بود که نیروی هوایی سپاه پاسداران به دلیل خودداری از اقدامات موازی با نیروی هوایی ارتش و تمرکز بر برنامه‌ها و ماموریت‎‌های فضایی کشور به نیروی هوافضای سپاه تبدیل شد. نیروی هوافضای سپاه علاوه بر وظایف سازمانی و متداول یک نیروی هوایی، بخشی از فعالیت‌های خود را بر روی مأموریت‌های موشکی و فضایی متمرکز کرده که در سال‌های اخیر همه دنیا نتیجه این تمرگز را به دل و جان حس کرده اند.


نویسنده : afshin
تاریخ : دو شنبه 26 شهريور 1397
زمان : 16:26
قاسمی درنشست خبری: سفرای ایران در هند و چین به زودی کار خود را آغاز می کنند/دیدارهای ظریف و کری درمو


سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان گفت:هدف از حمله به کنسولگری ایران در بصره آسیب به روابط تهران_بغداد بود که ناکام ماند.

سفرا ایران در هند و چین به زودی کار خود را آغاز می کنند/دیدارهای ظریف و کری درمورد برجام بوده نه بیشتربهرام قاسمی سخنگوی دستگاه دیپلماسی در نشست هفتگی خود با اصحاب رسانه اظهار کرد:در ابتدا ایام تاسوعا و عاشورای حسینی را تسلیت عرض می‌کنم و امیدوارم این ایام فرصتی برای تفکر در مورد فلسفه عاشورا باشد. همچنین آغاز هفته مقدس را گرامی می‌دارم که مردم ایران جانانه از خاک خود دفاع کردند و یاد می‌کنم از همه ایثارگرانی که با همه وجود در صحنه حضور داشتند و ایرانی بودن و مسلمان بودن خود را نشان دادند.
وی ادامه داد:وزارت خارجه نقش مهمی در جنگ تحمیلی داشت و چیزی حدود ٤٠ درصد از خانواده وزارت خارجه از ایثارگران هستند.

سخنگو وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی در رابطه با آتش کشیده شدن کنسولگری ایران در بصره و حمله به سفارتخانه کشورمان در فرانسه گفت:در هر دو مورد مواضع خود را بیان کردم، من شخصا تصورم این است که ارتباط مستقیمی بین دو حادثه وجود ندارد.

قاسمی ادامه داد:حمله کنسولگری کشورمان دربصره توسط عناصر مشخص و وابسته صورت گرفته بود که به کشور‌های فرامنطقه تعلق داشتند. هدف از این حمله این بود که باتوجه به وضعیت فعلی عراق به روابط میان دوکشور آسیب بزنند. اما از آنجا که شناختشان نسبت به روابط دوکشور کم بود در این مسیر ناکام بودند.
وی افزود: درمورد حمله به سفارتمان در پاریس هم این اقدامات همانقدر ناکام بوده و نتوانستند، صدماتی را وارد کردند. اعتراضات لازم به دولت فرانسه انجام دادیم و آن‌ها قول‌هایی را برای تمهیدات بیشتر دادند.

سخنگو وزارت امور خارجه کشورمان در رابطه با اینکه سخنان ظریف مبنی بر افزایش در صد غنی سازی ایران، به سمت تهدید اروپایی‌ها پیش رفته است، گفت: با این برداشت موافق نیستم در حوزه دیپلماسی می‌توان مواضع متفاوتی اتخاذ کرد. سخنان وزیر امورخارجه دقیق، صحیح و با درایت است. این مراحل را طی خواهیم کرد و در انتها نتایج را خواهید دید.

قاسمی در رابطه با حضور یافتن یا نیافتن روحانی در نشست شورای امنیت، خاطرنشان کرد: ریاست جمهوری به نیویورک سفر خواهد کرد، این سفر فرصت مغتنمی است تا ایران در سطوح مختلف دیدار‌های متعددی را با سران کشور‌ها داشته باشد و ما از این فرصت بهره خواهیم برد.

وی ادامه داد:صاحب نظران می‌توانند دیدگاه خود را مطرح کنند که نهایتا می‌تواند کمک کننده مسئولان باشد. نهایتادر زمان خود و پس از بررسی‌های لازم رفتار خودمان را در قبال حضور در نشست شورای امنیت مطرح می‌کنیم. هنوز جزییاتی نسبت به این مسئله مشخص نیست و نزدیک خود جلسه مشخص خواهد شد که چه کسانی شرکت می‌کنند. اما نمایندگانی در حال برنامه ریزی برای نشست‌های دو جانبه و با اندیشکده‌ها است.

این دیپلمات کشورمان در پاسخ به سوالی در رابطه با نشست سه جانبه ايران و هند و افغانستان در كابل، عنوان کرد:هر كشوری سياست هایش را خودش تعيين می كند ما و به سياست مستقل كشورها احترام میگذاريم. اميدواريم اين نشست ها بتواند تاثيرات مثبتی داشته باشد و در مقابل سياست های قلدرمابانه آمريكا ايستادگي كنند.

وی در رابطه با خبرحمله به سفارتمان در يونان هم افزود:اطلاع ندارم.

قاسمی همچنین دررابطه با اظهارات ضد ايرانی پمپئو در مورد موضع گيری ايران در قبال مسلمانان چين هم خاطرنشان کرد:حرف های اين فرد را نبايد جدی گرفت و سخن حاكمان آمريكا از سر صدق نيست و در راه دشمني با ايران است . آنچه در قبال مسلمانان چين مطرح است ما همواره حامی مسلمانان هستيم و در اين مورد هم با پكن صحبت و مذاكره داشته ايم و تلاش می كنيم صلح و آرامش را بر قرار كنيم و مانع رفتارهای آشوب طلبانه شويم.

وی در رابطه با پرونده اخراج دو ديپلمات در هلند گفت:اين پرونده مفتوح است و حق اقدام متقابل براي ما كافي است و در زمان خود تصميم لازم را اتخاذ خواهيم كرد و آن را به عنوان يك پرونده باز مي توانيد تلقي كنيد.

این دیپلمات کشورمان در پاسخ به سوالی در مورد افزایش تولید نفت از سوی روسیه و تصاحب سهم ایران در بازار نفت، توضیح داد: برخی اظهار نظر‌ها مطرح شد که من چندان موافق نیستم. ما با روسیه در زمینه انرژی همکاری داریم و به عنوان دو کشور تولید کننده در تماس هستیم و همکاری‌های لازم انجام می‌شود.

وی ادامه داد: نمی‌توانم بگویم که این حرکت روسیه در صدد تصاحب سهم ایران بوده، چراکه مغایر با سایر همکاری‌ها ما است.

سخنگو وزارت امور خارجه گفت:در مورد اختلاف نظرها باید بگویم بحثی غلط است و اختلاف نظری وجود ندارد و آن را تکذیب می‌کنیم هر آنچه هست همدلی و هم زبانی است و با تکیه بر این همکاری می‌توانیم گام‌های رو به جلو برداریم.

وی در رابطه با برخی اظهار نظر‌ها در رابطه با سفر روحانی به نیویورک و جود اختلاف نظر با ظریف در این رابطه افزود:روحانی به نیویورک می‌رود، ما در وزارت امورخاجه همه نظرات را دریافت می‌کنیم و در نهایت بر اساس مقتضیات تصمیم گیری خواهیم
قاسمی گفت:حضور در مجمع فرصت مناسبی برای استفاده از ابزار دیپلماسی است و در دیدار‌های جانبی شنیدن نظرات سایر کشور‌ها مفید است عمده بحث‌ها در خصوص برجام خواهد بود.
سخنگو وزارت خارجه:در مورد اختلاف نظر باید بگویم بحثی غلط است و اختلاف نظری وجود ندارد و آن را تکذیب می‌کنیم هر آنچه هست همدلی و هم زبانی است و با تکیه بر این همکاری می‌توانیم گام‌های رو به جلو برداریم.

سخنگو وزارت امور خارجه کشورمان باشاره به موضع مهاجرت غیر قانونی افغانستانی‌ها از ایران به ترکیه، افزود: بحث قاچاق در مرز‌های طولانی ایران با برخی همسایگان بحث جدیدی نیست.

وی درمورد اخبار جنجالی در مورد دیدار ظریف و کری گفت:جدلی در آمریکا وجود دارد به طوری که حزب حاکم و اپوزیسیون در حال بحث و گفتگو هستند که معلوم نیست چندان هم درست باشد و فکر می‌کنم چندان به نفع ما نیست که وارد این بحث‌های داخلی شویم.

قاسمی افزود: دیدار‌ها در ادوار گذشته و در جریان مذاکرات برجامی بوده است به طوری که وزاری خارجه در حاشیه نشست‌ها به طور طبیعی دیدار داشتند. بعد از برکناری کری هم این دو برخی اجلاس مانند اجلاس امنیتی مونیخ دیدار‌هایی دیدار داشتن که چندان رسمی نبوده زیرا کری منصب خاصی نداشته است. نباید بر این جدل تمرکز کرد و جنگ داخلی در آمریکاست. در مورد جزییات هم باید گفت: مسائل گفت وگو برجام بوده و نه بیشتر.

وی تاکید کرد:مذاکره منوط به دست دادن در راهرو‌ها نیست و باید بگذاریم ببینیم در آمریکا موضوع چگونه پیش می‌رود و اسیر دام آن‌ها نشویم.

قاسمی در ادامه نشست خبری درمورد شرکت ایران در حمله ادلب و امکان شرط گذاری در این خصوص گفت: وضعیت سوریه بعد از جنگ فرسایشی در شرایط خاصی قرار گرفته و ادلب به عنوان منطقه مهم تلقی می‌شود و به موضوعی حساس بدل شده است.

سخنگو وزارت خارجه افزود: سیاست ایران در قبال تررریسم و تمامیت ارضی سوریه مشخص است و امیدواریم هر چه زودتر این کشور تمامیت ارضی خود را به دست آورد و از لوث وحود تروریست‌ها پاک شود.

وی ادامه داد: ما مصر هستیم که مسئله ادلب به گونه‌ای حل شود که جان انسان‌ها به خطر نیفتد و شاهد تلفات نیروی انسانی نباشیم. حضورمان مستشاری است و با دعوت دولت سوریه بوده است، اما ما تاکید می‌کنیم که رفتار خشونت آمیزی رخ ندهد و مذاکراتی در پیش است تا خواسته‌های ما را تامین کند.

دیپلمات کشورمان در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص ديدار روحاني و شين زو آبه نخست وزیر ژاپن عنوان کرد: چنين سفريی برای كوتاه مدت در دستور دو كشور وجود نداشته است.

وی افرود:اما در نيوريورك با توجه به زمان سفر اين احتمال وجود دارد كه این ديدار انجام شود و ديدارهای دو جانبه در دستور كار است.بنابراين احتمال ديدار با نخست وزير ژاپن در نيوريورك وجود دارد.

سخنگو وزارت خارجه همچنین در رابطه با بازداشت دانشجوی ایرانی در استرالیا، عنوان کرد: زییاتی را نمی‌توانم اضافه بکنم و موضوع تحت بررسی است، منتظر اخبار جدید هستیم و تا این لحظه اطلاعات جدیدی را دریافت نکرده ام و امیدوارم هر چه زودتر جزییات بیشتری به دست بنده برسد. به محض دریافت جزییات اطلاع رسانی می‌کنم.

وی درمورد ادعا‌های رژیم صهیونیستی درموردحمله اسراییل به فرودگاهی در سوریه و منهدم کردن بوییگ ایرانی که حامل سلاح بوده است، تصریح کرد: رژیم صهیونیستی چهار دهه است که به دنبال تاثیر گذاری بر وجه جمهوری اسلامی هستند و هذیان گویی‌ها آن‌ها پایان ندارد، نباید این سخنان را جدی گرفت. در مورد این خبر هم باید گفت: آن‌ها به دنبال فشار بر دولت سوریه و ایران هستند

قاسمی در پاسخ به سئوالی درمورددیدار سردار سلیمانی و نماینده آمریکا در عراق در خصوص مبارزه با تروریست‌ها، گفت: این خبر مزخرف و دروغ است برخی روزنامه‌ها رو نباید اصلا به زبان آورد. مانند الجدیده کویت که اصلا نمایندگی در ایران ندارد و برخی رسانه‌ها به دنبال تهریب فضای داخلی کشور هستند.

سخنگو وزارت خارجه در پاسخ به سوالی در رابطه با منع به کار گیری بازنشستگان در وزارت خارجه، عنوان کرد:سه سفیر داریم که بازنشسته خواهند شد.
اخذ خسارت به سبب حمله به سفارتخانه‌ها هم سوال دیگری بود که از قاسمی پرسیده شد و او در جواب توضیح داد:حتما این کار را انجام می‌دهیم و بسیار جدی هستیم، چراکه دولت این کشور‌ها مسوول تامین امنیت سفارتخانه‌ها هستند و نباید کاهلی کنند. در دو مورد اخیرهم پیگیری‌ها انجام شده و با جدیت آن‌ها را دنبال می‌کنیم.

دیپلمات کشورمان در رابطه با برخی اظهارات مبنی بر انفعال سیاست خارجی کشورمان در آسیای میانه و سفر رییس جمهور به ازبکستان، افزود: در قبال آسیای میانه و قفقاز وزارت خارجه منفعل نیست و روابط گسترده داریم. آنچه در مورد سفر رئیس جمهور به ازبکستان مطرح شده باید از دفتر ریاست جمهوری پرسیده شود.

وی ادامه داد: روابط خوبی را با کشور‌های آسیای میانه داریم و امیدوارم گام‌های خوبی برداشته شود، چراکه این منطقه اهمیت بالایی در سیاست خارجی ما دارد.

قاسمی در ادامه با اشاره به شروط ایران برای مذاکره مجدد با آمریکا و امکان مذاکره موشکی ، خاطرنشان کرد: ما مذاکره با آمریکا را با توجه به رذیلتی که ترامپ ایجاد کرد، منتفی می‌دانیم. برنامه موشکی مربوط به توان ملی و دفاعی ما است، سیاست‌های منطقه‌ای ما درست است و به نفع همه است،درنتیجه باکسی درمورد هر آنچه مربوط به توانمندی دفاعی ما است ، مذاکره نمی‌کنیم.

وی در مورد دیدارها و رایزنی های کشورمان  با مقامات آلمانی،خاطرنشان کرد: مذاکرات ما با کشور‌های اروپایی ادامه دارد و نشست وزاری خارجه 1+4 در حاشیه نشست سازمان ملل برنامه ریزی شده، اما سفر برنامه ریزی شده‌ای برای دیدار سران در نظر گرفته نشده است .آلمانی هم در تلاش برای پیدا کردن  راه‌هایی برای استمرار همکاری ها هستند.

سخنگو وزارت خارجه کشورمان در مورد جایگزینی افراد بازنشسته  در این وزارت خارجه، افزود: بله بحث‌هایی انجام شده و تصمیماتی اتخاذ شده است تا سفرای جدید در زمان لازم در کشور محل ماموریت خود حضور داشته باشند

وی همچنین در مورد بازنشر توتییت منافقین از سوی نیکی هیلی و توییت دکتر ظریف به مدیرعامل توییتر ،عنوان کرد:گروه‌های تروریستی از حمایت ایالات متحده برخوردار هستند و بدون آمریکا امکان ادامه زیست و حیات برای آن‌ها وجود ندارد.

قاسمی ادامه داد:در مورد توییت ظریف هم باید بگویم ،مسول توییتر باید متوجه این موضوع شوند که اسیر چه گروه تروریستی شده اند. عمدتا این رفتار و اقدامات تاثیر چندانی ندارد به طوری که خود گروه‌های تروریستی دچار سرخوردگی شده اند، زیرا اثر گذاری لازم را نداشته اند. البته آمریکا هم از هر ابزاری برای اهداف خود سوءاستفاده کند.


نویسنده : afshin
تاریخ : دو شنبه 26 شهريور 1397
زمان : 16:24


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.